Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 13 martie. Lor le pune Dumnezeu mâna în cap! Zodiile care primesc protecția divină

AstroRedacția: Horoscop 13 martie. Lor le pune Dumnezeu mâna în cap! Zodiile care primesc protecția divină

Horoscop 13 martie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de miercuri? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Ai pus ochii pe niște obiecte destul de scumpe pentru bugetul tău actual, dar care ți-ar fi foarte folositoare atât pe plan personal, cât și în carieră. Trebuie însă să judeci foarte bine dacă îți permiți să le cumperi acum.

Zodia Taur

Reușești să termini cu succes un proiect care ți-a dat mari bătăi de cap în ultima perioadă. Parcă nu mai ajungeai odată să finalizezi totul, dar acum poți să te liniștești, chinul s-a încheiat.

Zodia Gemeni

Cineva apropiat îți pune tot felul de întrebări și nu înțelegi de ce a apărut brusc această curiozitate. Încă nu ți-ai dat seama, dar ți se pregătește o surpriză foarte frumoasă pentru zilele următoare.

Zodia Rac

Bați palma pentru o nouă colaborare pe plan profesional. Chiar dacă asta înseamnă să îți sacrifici timpul și nervii, ai mare nevoie de un venit suplimentar în perioada următoare, așa că nu ai de ales.

Zodia Leu

Simți nevoia să mai discuți cu o persoană apropiată care ți-a fost dragă odinioară, poate chiar cu care ai avut o relație. Nu cauți o apropiere amoroasă de data aceasta, ci doar vrei pe cineva care te înțelege.

Zodia Fecioară

Treci prin momente mai dificile, dar ai alături de tine persoanele care ți-au fost mereu sprijin la bine și la greu. Îți descarci sufletul în fața lor, iar asta te ajută să treci mai ușor peste probleme.

Zodia Balanță

Starea ta de sănătate nu este chiar cea mai bună în această zi. Încerci să îți duci responsabilitățile la bun sfârșit, dar nu reușești să bifezi chiar tot ce aveai astăzi pe listă.

Zodia Scorpion

Te-ai săturat de modul în care niște colegi de muncă gestionează situația. Nu mai poți să faci mereu și treaba lor și să suporți și certuri din partea șefilor când aceștia greșesc.

Zodia Săgetător

Cineva te ajută să lansezi un proiect nou, poate chiar o mică afacere de suflet. Simți nevoia să te ocupi și de alte lucruri în afară de cele pe care trebuie neapărat să le faci la locul de muncă.

Zodia Capricorn

Este o zi destul de dificilă, muncești din greu până târziu, dar primești apoi și o recompensă financiară pe măsură. Eforturile tale se datorează unor presiuni venite din partea unor figuri autoritare/

Zodia Vărsător

Cauți printre amintirile tale niște momente dureroase cu care abia acum ai curajul să te confrunți. Chiar dacă retrăiești și suferința pe care ai simțit-o atunci, era nevoie de această înfruntare cu trecutul tău.

Zodia Pești

Ți se pare că o persoană insistă prea mult să te cucerească, deși i-ai tot spus că nu te interesează să deveniți mai mult decât niște simple cunoștințe. Cauți o strategie prin care să ieși cu succes din această situație dificilă.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: