Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 16 martie. Taurii au parte de tensiuni în cuplu, după ce comit o gafă

AstroRedacția: Horoscop 16 martie. Taurii au parte de tensiuni în cuplu, după ce comit o gafă

AstroRedacția Horoscop 16 martie. Taurii au parte de tensiuni în cuplu, după ce comit o gafă

Horoscop 16 martie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de sâmbătă? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Ești mult prea curios și îți cam bagi nasul acolo unde nu îți fierbe oala, iar acest lucru s-ar putea să îți aducă necazuri. Trebuie să ții cont de limitele pe care ți le impun cei din jurul tău.

Zodia Taur

Ai parte de tensiuni în cuplu, după ce comiți o gafă majoră. Încearcă să remediezi cât mai curând situația, altfel riști să îi rănești pe cei dragi mai tare decât ți-ai fi imaginat că poți să o faci.

Zodia Gemeni

Porți niște discuții importante cu o persoană apropiată, care trece prin niște momente mai grele în această perioadă. Reușești să o ajuți și să o faci să realizeze că poate să iasă din această situație.

Zodia Rac

Vrei doar liniște și pace, dar pare că ai parte doar de drame fără sfârșit. Poate a venit momentul să recunoști că trebuie să elimini niște persoane toxice din viața ta, ca să renaști cu adevărat.

Zodia Leu

O persoană care susține că te iubește face un gest care îți rănește sentimentele. Chiar dacă aveți o relație de lungă durată și vă leagă un trecut comun, deja este o legătură toxică pentru tine.

Zodia Fecioară

Prinzi momentul ideal ca să le dai peste nas unor colegi sau unor șefi care te-au ironizat în trecut. Acum le demonstrezi că ești mult peste nivelul lor și că tu aveai dreptate.

Zodia Balanță

Simți nevoia să te ocupi mai mult de tine și de nevoile tale personale în următoarea perioadă. Ai și niște probleme de sănătate care nu mai suportă amânare.

Zodia Scorpion

Pici între ciocan și nicovală, dar nu îți dorești să alegi vreuna dintre tabere. Reușești cu mult tact să ieși cu succes din această situație dificilă. Cel mai bine este să eviți aceste ipostaze pe viitor.

Zodia Săgetător

Faci un compromis care îți aduce beneficii în perioada următoare, fără ca tu să îți încalci totuși principiile de viață. Cu toate acestea, vei evita pe viitor să mai apelezi la astfel de soluții.

Zodia Capricorn

Devii mult prea atașat/ă de o persoană sau de un loc, care nu te lasă să evoluezi și să mergi mai departe în viață. Poate ar fi bine să analizezi motivul pentru care se întâmplă acest lucru, de fapt.

Zodia Vărsător

Începi să investești într-o nouă pasiune pe care îți dorești să o dezvolți și să o transformi într-o mică afacere de familie. Ai totuși grijă și ia lucrurile pas cu pas, nu te extinde prea devreme cu planurile tale.

Zodia Pești

Ai nevoie de discuții cu persoanele apropiate, mai ales cu prietenii care ți-au fost mereu alături. Ai niște nelămuriri în legătură cu drumul tău în viață și îți dorești ca aceștia să te ajute să îți găsești calea.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: