Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 18 aprilie. Două zodii pun la cale un plan. Rezultatul uimește pe toată lumea

AstroRedacția: Horoscop 18 aprilie. Două zodii pun la cale un plan. Rezultatul uimește pe toată lumea

AstroRedacția Horoscop 18 aprilie. Două zodii pun la cale un plan. Rezultatul uimește pe toată lumea

Horoscop 18 aprilie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de joi? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Te stresează un proiect personal pe care te tot chinui să îl duci la bun sfârșit. Însă, dacă te enervezi, nu reușești decât să încurci mai rău lucrurile. Trebuie să asculți mai bine de sfaturile celor din jurul tău.

Zodia Taur

Porți o discuție foarte importantă cu șefii tăi, pe care o așteptai de multă vreme. Ți se oferă răsplata financiară pe care o așteptai de multă vreme, dar și niște responsabilități în plus.

Zodia Gemeni

Cineva inventează situații și îți pune vorbe în gură ca să pici tu prost în fața celorlalți. Nu trebuie să îți fie teamă să spui adevărul și să îți susții punctul de vedere, pentru că imaginea ta are de suferit din cauza acestei persoane.

Zodia Rac

Pui la cale un plan care să te scoată dintr-o mare încurcătură în care ai intrat zilele trecute. Din fericire, un prieten bun îți sare în ajutor și îți dă niște idei foarte bune, pe care începi deja să le pui în aplicare.

Zodia Leu

Ai parte de o zi plină de amuzament, în care te distrezi pe cinste cu prietenii, dar și cu persoanele care îți sunt foarte dragi. Îți era dor să râzi pe cinste și să scapi pentru o vreme de griji.

Zodia Fecioară

Primești o propunere foarte tentantă din punct de vedere financiar, însă trebuie să gândești realist și să vezi dacă poți face față cu programul pe care îl ai tu în prezent.

Zodia Balanță

Se spune că speranța moare ultima, iar în cazul tău a fost atitudinea salvatoare! Ai pariat pe o persoană dragă în care ai crezut cu toate puterile, iar sprijinul tău moral a ajutat-o să scape de lucrurile toxice din viața ei.

Zodia Scorpion

Reușești să impresionezi cu talentul tău și cu spiritul creativ. Găsești mereu soluții când apar probleme și salvezi situația de fiecare dată. Ești genul de om pe care se pot baza ceilalți.

Zodia Săgetător

Te-ai cam săturat de munca în echipă, așa că alegi să te îndepărtezi pentru o perioadă pe plan profesional și să încerci să lucrezi și pe cont proprium pentru că ai nevoie de mai multă liniște.

Zodia Capricorn

Tensiunile sunt la cote maxime cu o persoană care te-a călcat adesea pe coadă. Clachezi și simți că ai ajuns la capătul răbdărilor. Însă, trebuie să îți amintești că nu merită să te cobori la nivelul ei, nu trebuie să îi răspunzi cu aceeași monedă.

Zodia Vărsător

Sperai să te odihnești mai mult în această zi, dar nu ai parte de norocul acesta. Viața îți aruncă în cale tot felul de responsabilități neprevăzute, care îți dau planurile peste cap.

Zodia Pești

Repari o greșeală din trecut care te-a costat mult și pe care ai regretat-o amarnic. A venit momentul să recunoști în fața tuturor ce anume ai făcut și să încerci să repari lucrurile.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: