Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 2 aprilie. Trei zodii au parte de ghinion. Lor le merge prost pe toate planurile

AstroRedacția: Horoscop 2 aprilie. Trei zodii au parte de ghinion. Lor le merge prost pe toate planurile

AstroRedacția Horoscop 2 aprilie. Trei zodii au parte de ghinion. Lor le merge prost pe toate planurile

Horoscop 2 aprilie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de marți? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Ești un nativ foarte rebel și nu vrei să asculți de nimeni în această zi. Te opui cu îndârjire celor din jurul tău și nu ții cont de părerile lor. Preferi să greșești pe cont propriu și să îți asumi apoi erorile.

Zodia Taur

Apar tot felul de cheltuieli neprevăzute, iar acestea îți dau cât se poate de serios bugetul peste cap. Mai mult decât atât, nu primești nici banii așa cum ar trebui pentru o colaborare recentă.

Zodia Gemeni

Simți lipsa unei persoane dragi, cu prezența căreia te-ai cam obișnuit în ultima perioadă. Trebuie să înțelegi că ai nevoie să te descurci și pe cont propriu, să îți dezvolți independența.

Zodia Rac

Încerci să găsești niște soluții pentru situația financiară dificilă în care te afli momentan. Trebuie să ai mai multe variante de abordare a situației, dacă îți dorești să o scoți la capăt. Panica nu este deloc de folos.

Zodia Leu

Primești niște vești bune legate de câștigurile tale financiare. Poate recuperezi o datorie importantă sau afli că ți se mărește salariul. În orice caz, portofelul tău este foarte fericit în această zi.

Zodia Fecioară

I-ai pus prea multă vreme pe ceilalți deasupra ta pe lista priorităților, iar acum regreți că ai făcut acest lucru. Simți că a venit momentul tău să strălucești și să renaști precum Pasărea Phoenix.

Zodia Balanță

Aventuri picante pe plan amoros pentru acești nativi. Intră în viața lor niște persoane care îi scot total din zona lor de confort, iar asta îi face de-a dreptul dependenți de adrenalină.

Zodia Scorpion

Îți este dor de aventurile pe care le trăiai în trecut, ba chiar privești cu nostalgie imaginile sau amintirile de atunci. Parcă ai intrat așa într-o rutină din care nu mai reușești să ieși.

Zodia Săgetător

Ești pus/ă între ciocan și nicovală. Nu ești de acord cu niște gesturi pe care le face o persoană pe care o iubești foarte mult, dar nu știi nici cum să abordezi situația și cum să îi explici acest lucru.

Zodia Capricorn

Ajungi în niște locuri care îți amintesc de niște momente foarte frumoase din trecutul tău. Este foarte posibil chiar să te reîntâlnești cu anumite persoane cu care ai pierdut legătura de-a lungul timpului.

Zodia Vărsător

Iei o decizie importantă în legătură cu o persoană anume din viața ta, dar te temi să nu fie prea târziu să faci asta. Durerea strânsă în suflet de-a lungul timpului te-a împiedicat multă vreme să reiei legătura cu ea.

Zodia Pești

Pui la cale o călătorie sau o vacanță, dar socotelile financiare nu sunt chiar cele pe care ți le-ai dorit. Cu toate acestea, nu lași nimic să stea în calea fericirii tale și vrei să te bucuri de această experiență orice ar fi.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: