Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 21 aprilie. Zodiile care trec peste obstacole majore. Greutățile le dau peste cap

AstroRedacția: Horoscop 21 aprilie. Zodiile care trec peste obstacole majore. Greutățile le dau peste cap

AstroRedacția Horoscop 21 aprilie. Zodiile care trec peste obstacole majore. Greutățile le dau peste cap

Horoscop 21 aprilie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de duminică? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Pui niște bani deoparte pentru un plan pe care l-ai conturat în minte de multă vreme deja. Acum a sosit momentul perfect să pui totul în practică, cu ajutorul unor prieteni.

Zodia Taur

Apar mici probleme prin casă, unele obiecte necesită reparații sau te apuci să redecorezi una dintre camere. Oricum ar fi, ești ocupat/ă cu locuința în această zi.

Zodia Gemeni

Ai parte de niște conflicte, pentru că anumite persoane caută să te provoace. Nu trebuie să răspunzi provocărilor, dacă îți dorești să ieși cu bine din această situație sensibilă.

Zodia Rac

Începi ziua cu emoții și cu multă oboseală, dar apoi începi să prinzi curaj și să te bucuri mai mult de fiecare clipă. Este posibil să primești chiar și niște vești bune, care să te binedispună, spre amiază.

Zodia Leu

Ai parte de un nou început, pe plan personal sau pe plan profesional. Lucrurile merg chiar mai bine decât ai fi sperat vreodată, iar asta îți aduce multă liniște sufletească.

Zodia Fecioară

Te distrezi pe cinste și râzi cu lacrimi, așa cum nu ai mai făcut-o de multă vreme. Aveai mare nevoie de astfel de momente, după tensiunile din ultima perioadă, care te-au cam stors de energie.

Zodia Balanță

Ți se pare că o persoană din anturajul tău îți cam face ochi dulci, dar pe tine nu te interesează acum o relație amoroasă. Trebuie să găsești o metodă prin care să îi explici această situație.

Zodia Scorpion

Te trezești într-o situație periculoasă, dar reușești să scapi cu bine din belea pentru că ți-ai luat de dinainte toate măsurile necesare de protecție, din fericire.

Zodia Săgetător

Afli o informație care te dă peste cap în legătură cu o persoană în care îți pusesei toată încrederea, dar acum realizezi că și-a urmărit doar propriul interes, cu orice scop.

Zodia Capricorn

Te întrebi care este motivul pentru care unele persoane din trecutul tău au rupt brusc legătura cu tine. Nu te mai gândi că ai greșit tu cu ceva, a fost pur și simplu alegerea lor.

Zodia Vărsător

Începi o activitate nouă, care îți aduce entuziasmul care ți-a lipsit pentru multă vreme. Acum simți că parcă ai renăscut și ești gata să depășești orice obstacol.

Zodia Pești

Pornești într-o călătorie care te aduce mai aproape de persoanele pe care le iubești cel mai mult. Lasă grijile și gândurile rele deoparte și bucură-te de fiecare clipă petrecută împreună cu familia ta.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: