Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 28 februarie. Balanțele își regăsesc echilibrul emoțional

AstroRedacția: Horoscop 28 februarie. Balanțele își regăsesc echilibrul emoțional

AstroRedacția Horoscop 28 februarie. Balanțele își regăsesc echilibrul emoțional

Horoscop 28 februarie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de miercuri? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Faci un gest greșit față de prietenii tăi, dar realizezi prea târziu acest lucru. Regreți imediat ce îți dai seama și încerci să te revanșezi într-un mod cât mai elegant.

Zodia Taur

Apar niște probleme de sănătate care au niște cauze externe, dar nici tu nu ai mai avut grijă de tine chiar așa cum ar fi trebuit. Ar cam trebui să mai lași deoparte responsabilitățile și să te odihnești corespunzător.

Zodia Gemeni

Ai parte de niște surprize și cadouri foarte frumoase din partea unor prieteni foarte dragi. Te simți chiar prost fiindcă tu nu le-ai luat nimic, dar nu a fost aceasta intenția lor. Trebuie doar să te bucuri de moment.

Zodia Rac

Ai foarte multe lucruri de făcut și îți este foarte greu să te concentrezi. Fă o listă la începutul zilei cu ceea ce ai de făcut, în ordinea priorităților. Oricât îți este de greu, respectă acea listă, ca să poți duce totul la bun sfârșit.

Zodia Leu

Ți se pare foarte interesant un domeniu nou, de care te-ai ferit multă vreme. Acum ești gata să îți lași toate fricile deoparte și să îi dai o șansă. S-ar putea chiar să descoperi că ți se potrivește mănușă.

Zodia Fecioară

Ți se pare că un coleg este cam cârcotaș în ultima vreme cu tine. Nu reușești să îți dai seama care este cauza reală pentru această schimbare neașteptată de comportament. Mare grijă la detalii, ele pot fi indiciile perfecte pentru tine.

Zodia Balanță

Ai reușit, în sfârșit, să îți regăsești echilibrul emoțional care ți-a lipsit atât de mult în ultima perioadă. Chiar dacă mai cazi și mai apar uneori stările proaste, per total ești mai bine decât ai fost de multă vreme.

Zodia Scorpion

Îți dorești să afli mai multe informații legate de planul profesional, de școală sau de alte aspecte ce țin de evoluția ta în societate, dar nu știi pe cine anume să întrebi.

Zodia Săgetător

Descoperi că ai făcut o investiție proastă în ceva destul de scump, pentru casă. Cu toate acestea, nu prea ai ce să faci, așa că rămâi cu paguba în portofel pentru următoarea perioadă.

Zodia Capricorn

Te pregătești să pui în aplicare un plan la care visai de multă vreme. Îți poate aduce bani mulți în portofel, dar este nevoie și de multă muncă. Ești gata să faci orice sacrificiu ca să fie bine.

Zodia Vărsător

Chiar dacă nu stai atât de bine cu banii în această perioadă, îți permiți o zi de răsfăț, mai ales culinar. Îți faci toate poftele, îți încarci bateriile, iar din ziua următoare revii la strictețe.

Zodia Pești

Ești o fire mult prea sensibilă în această zi și nu suporți răutățile celor din jur. Este posibil chiar să simți nevoia să te izolezi, ca să te repui pe picioare, până la finalul zilei.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: