Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 31 mai. Capricornii pun mâna pe bani mulți!

AstroRedacția: Horoscop 31 mai. Capricornii pun mâna pe bani mulți!

AstroRedacția Horoscop 31 mai. Capricornii pun mâna pe bani mulți!

Horoscop 30 mai. Care sunt zodiile norocoase în ziua de vineri? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Apar niște momente tensionate din cauza unei persoane care nu este capabilă să se țină de promisiuni. Te enervezi și ai moralul la pământ, dar prietenii îți sunt aproape și te înveselesc.

Zodia Taur

Cineva drag ție are parte de probleme de sănătate, iar această situație te îngrijorează. Lucrurile sunt momentan incerte în legătură cu evoluția stării persoanei respective.

Zodia Gemeni

Ai o sumă mai mare de plătit și începi să te îngrijorezi din această cauză. Din fericire, apare în ultima clipă o oportunitate care îți permite să scapi rapid și ușor de această datorie.

Zodia Rac

Aveai planuri mari de dimineață, simțeai că ești plin/ă de energie și gata să cucerești lumea. Însă, spre amiază te ajunge oboseala din urmă, așa că seara lași totul deoparte și te odihnești.

Zodia Leu

Ai de încheiat niște socoteli cu anumite persoane din trecutul tău. Chiar dacă îți cer acest lucru, nu simți că ești încă în stare să le ierți pentru tot ceea ce ți-au făcut.

Zodia Fecioară

Astăzi este o zi în care îți faci toate poftele. Simți că ai depus suficient de mult efort zilele trecute, așa că acum a venit momentul să te pui și pe tine pe primul plan.

Zodia Balanță

Cu toate că aveai totul plănuit așa cum trebuie, incompetența altor persoane îți dă ziua complet peste cap, iar acest lucru te face să îți ieși din pepeni spre seară.

Zodia Scorpion

Apar în viața ta niște persoane la care nu te așteptai. Reușești să îți faci o serie de prieteni când te așteptai mai puțin, așa că îți ieși mai des din cochilie.

Zodia Săgetător

Apar niște probleme de sănătate care îți dau programul peste cap. Sper că lucrurile nu se vor agrava, însă situația este încă incertă. Trebuie să elimini din viața ta obiceiurile toxice.

Zodia Capricorn

Ai mare noroc în această zi plan financiar. Ți se umple portofelul, așa că pleci prin lume, la cumpărături. Nu te dai înapoi de la nimic și îți faci toate poftele. Meritai o asemenea bucurie, după stresul din ultima vreme.

Zodia Vărsător

Te bucuri pentru că ai șansa să petreci mai mult timp împreună cu cei dragi. Faceți doar lucruri care vă plac, iar aceste activități vă ajută să vă întăriți relația.

Zodia Pești

Descoperi un secret care îți dă lumea peste cap, dar ești decis/ă să nu lași asta să îți afecteze relațiile cu cei din jurul tău. Trebuie să îți vezi mai departe de viață.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: