Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 4 februarie. Peștii au parte de succes pe plan personal

AstroRedacția: Horoscop 4 februarie. Peștii au parte de succes pe plan personal

Marți 13, zi cu ghinion pentru 3 zodii. Ele pierd încrederea unei persoane dragi

Horoscop 4 februarie. Care sunt zodiile norocoase în ziua de duminică? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Ai parte de o zi pe gustul tău, în care ești plin/ă de voioșie și dai dovadă de umor. Pui țara la cale alături de cei dragi, iar pe seară te relaxezi alături de niște prieteni buni.

Zodia Taur

Faci niște investigații medicale care îți confirmă ceea ce bănuiai. Nu mai amâna tratamentul, apucă-te să pui niște bani deoparte pentru asta, fiindcă sănătatea este cea mai importantă.

Zodia Gemeni

Afli că o persoană care te laudă constant în momentul în care ești de față, atunci când nu ești prezent/ă, aruncă niște vorbe foarte urâte la adresa ta și te bârfește pe la spate.

Zodia Rac

Ai o mulțime de treabă de făcut prin casă, nici nu știi de ce să te apuci mai întâi. Nu te ajută nici faptul că majoritatea au picat pe tine, pentru că cei dragi nu au cum să te ajute în această zi.

Zodia Leu

Încerci să porți un dialog cu o persoană dificilă, cu care ai mai avut parte de conflicte în trecut. De data aceasta însă, reușești să găsești o cale de mijloc și comunicați clar și concis, pentru un rezultat care vă mulțumește în mod egal.

Zodia Fecioară

Ai parte de o zi cu multe provocări. Ai grijă la cum reacționezi, căci riști să rănești persoanele din jur cu atitudinea ta. Ar trebui să gândești de două ori înainte să rostești niște vorbe.

Zodia Balanță

Te lupți cu propriile sentimente pentru că trebuie să faci o alegere care nu este deloc una ușoară pentru tine. Judecă foarte bine situația înainte să decizi, altfel s-ar putea să regreți.

Zodia Scorpion

Reușești să repari o greșeală majoră din trecut, care ți-a produs multe neplăceri destul de recent. A venit momentul perfect ca să scapi de griji și să lămurești tot ce s-a întâmplat atunci, de fapt.

Zodia Săgetător

Ai de purtat o discuție extrem de importantă pentru care ai emoții foarte mari. Cu toate acestea, deși credeai că se va ajunge la o situație conflictuală, se găsește o soluție care să fie mulțumitoare pentru toți cei implicați.

Zodia Capricorn

Te ocupi mai mult de treburile din gospodărie și te aduci la zi cu tot ceea ce ți-ai propus în ultima vreme să faci. Chiar dacă depui un efort considerabil, la finalul zilei te bucuri că ai muncit din greu.

Zodia Vărsător

Porți în suflet un regret legat de un moment din trecutul tău, dar trebuie să înțelegi că nu ești doar tu de vină pentru ceea ce s-a întâmplat atunci. Trebuie să te ierți și să mergi mai departe.

Zodia Pești

Ai parte de un succes fenomenal pe plan personal. Cei din jurul tău te laudă și îți apreciază din plin eforturile depuse. Se vede că te-ai străduit cu adevărat să evoluezi și să ajungi pe calea succesului.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: