Redactia.ro
Home » Horoscop » AstroRedacția: Horoscop 4 octombrie 2024. Săgetătorii îi iau prin surprindere pe cei din jur

AstroRedacția: Horoscop 4 octombrie 2024. Săgetătorii îi iau prin surprindere pe cei din jur

AstroRedacția Horoscop 4 octombrie 2024. Săgetătorii îi iau prin surprindere pe cei din jur

Horoscop 4 octombrie 2024. Care sunt zodiile norocoase în ziua de vineri? Citește previziunile complete pentru toți cei 12 nativi.

Află chiar acum ce surprize te așteaptă, de fapt, în funcție de ziua în care te-ai născut. Cum stai cu sănătatea, cariera, banii sau dragostea?

Zodia Berbec

Încerci să faci cât mai multe lucruri prin casă sau prin gospodărie. Ai cam lăsat niște treburi neterminate în ultima perioadă, iar acum s-au acumulat destul de multe de făcut.

Zodia Taur

Ai drumuri lungi de făcut, dar ești bine pregătit/ă pentru orice surpriză care poate să apară pe traseu. Ajungi târziu acasă, dar reușești să duci totul la bun sfârșit cu succes.

Zodia Gemeni

Întărești niște legături cu persoane care îți sunt foarte apropiate și care ți-au fost sprijin și în cele mai grele momente din ultima perioadă. Vrei să le arăți recunoștința ta prin gesturi frumoase.

Zodia Rac

Te bucuri din plin de o zi frumoasă, în care savurezi și lucrurile care îți fac plăcere. Unii nativi pot să iasă la o cafea cu prietenii, pot să vadă un film bun sau se pot plimba prin locuri care le sunt dragi.

Zodia Leu

Din păcate, aștepți o sumă de bani care tot întârzie. Acest obstacol te forțează să amâni niște planuri importante pe care le aveai pentru această zi, pe plan financiar.

Zodia Fecioară

Cineva îți pune niște întrebări mai sensibile, care te destabilizează puțin. Cu toate acestea, abordezi situația cu mult tact și cu multă răbdare și reușești să oferi informațiile dorite de persoana respectivă.

Zodia Balanță

Ești solidar/ă cu o persoană sau o entitate juridică, supusă în aceste zile unor presiuni puternice. Simți că nu poți să stai și să asiști cu indiferență la o nedreptate.

Zodia Scorpion

Cunoști o persoană care pare ușor inabordabilă și cu care simți acum că nu rezonezi așa cum sperai. Mai așteaptă totuși, să mai treacă timpul, poate prima impresie nu este cea corectă.

Zodia Săgetător

În această zi, reușești să îi iei prin surprindere pe cei din jurul tău. Fie faci asta cu o intenție pe care o ai, fie cu niște vorbe la care nu se așteptau oamenii din jurul tău.

Zodia Capricorn

Ai parte de niște momente intense și pline de pasiune. Pe plan sentimental, stai sub semnul arzător al dragostei, indiferent dacă este vorba despre actualul partener sau despre o persoană nouă.

Zodia Vărsător

Cineva îți dă o mână de ajutor într-un proiect destul de important, cu care simțeai că nu te poți să te descurci pe cont propriu. Din fericire, ai norocul să ai în jurul tău persoane săritoare.

Zodia Pești

Trebuie să faci niște drumuri importante, care cuprind și niște întâlniri cu oameni puternici, influenți și potenți financiar. Este posibil să stabiliți niște lucruri pentru viitorul apropiat.

Sursă foto: Canva PRO

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: