Redactia.ro
Home » Știri » Atac armat în Londra. Mai multe persoane au fost înjunghiate de un bărbat

Atac armat în Londra. Mai multe persoane au fost înjunghiate de un bărbat

Atac armat în Londra. Mai multe persoane au fost înjunghiate de un bărbat

Atac armat în Londra. Mai multe persoane au fost înjunghiate de un bărbat. După ieșirea Regatului Unit din Uniunea Europeană, Londra a fost atacată. Suspectul a atacat mai multe persone din sudul Londrei.

Atac armat în Londra. Mai multe persoane au fost înjunghiate de un bărbat

Conform Digi24, atacul a avut loc în sudul Londrei în jurul orei locale 14.00, iar momentan nu se cunosc multe detalii. Un bărbat a atacat la întâmplare mai multe persoane, iar lumea din jur fugind speriată.

Autoritățile au intervenit rapid și au deschis focul asupra atacatorului.

Credem că au fost înjunghiați mai mulți oameni. Încă stabilim în ce împrejurări. Incidentul a fost declarat ca fiind de natură teroristă”, a anunțat poliția metropolitană.

Momentan nu se știe care este starea persoanelor rănite, dar pe rețelele de socializare au fost publicate imagini cu momentul atacului.

Evenimentul tragic a avut loc pe Streatham High Road, unde sunt foarte multe magazine. Autoritățile londoneze au avertizat oamenii să evite momentan acea zonă.

Conform unui martor ocular, suspectul ar fi avut asupra lui o macetp și niste cutii din tablă de culoare argintie pe piept . În urmă cu două luni, un bărbat a ucis doi oameni și a rănit alți trei într-un atac cu cuțitul pe London Bridge. Ulterior, suspectul a fost ucis.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: