Redactia.ro
Home » Știri » Atac armat într-o şcoală din SUA. Mai multe persoane au fost împuşcate

Atac armat într-o şcoală din SUA. Mai multe persoane au fost împuşcate

Atac armat într-o şcoală din SUA. Mai multe persoane au fost împuşcate

Atac armat într-o şcoală din SUA. Mai multe persoane au fost împuşcate. Iată detaliile!

Atac armat într-o şcoală din SUA

O nouă tragedie a zguduit Statele Unite astăzi, când un atac armat a avut loc într-o școală din orașul Perry, comitatul Dallas, statul Iowa. Informațiile preliminare indică faptul că un elev de liceu ar fi fost autorul acestui act tragic, deschizând focul la prima oră a dimineții înainte de începerea cursurilor. Autoritățile au intervenit de urgență, iar suspectul principal a fost găsit mort, presupunându-se că s-ar fi sinucis.

Mai multe persoane au fost împuşcate

Potrivit rapoartelor, atacul a avut loc înainte ca elevii să își înceapă ziua de școală, creând un haos și panică printre studenți și cadrele didactice. Mai multe persoane au fost împușcate și transportate la spital pentru îngrijiri medicale urgente. În timp ce ancheta este încă în desfășurare, autoritățile nu au oferit încă detalii despre motivele din spatele atacului sau despre identitatea exactă a victimelor, potrivit Antena3 CNN.

Adam Infante, ofițer în cadrul Biroului Șerifului Dallas, a confirmat că atacul a avut loc și că operațiunile de intervenție au fost imediate pentru limitarea pagubelor și asigurarea siguranței celor aflați în școală. Comunitatea locală și părinții elevilor au fost informați despre situație și li s-a solicitat să rămână vigilenți în timp ce autoritățile continuă investigațiile.

Un aspect șocant al acestui eveniment este descoperirea suspectului principal, elevul presupus responsabil pentru atac, care a fost găsit mort la scurt timp după incident. Într-un gest tragic, se pare că acesta și-a pus capăt vieții prin împușcare. Încă este neclar ce a determinat această acțiune violentă și dacă existau semne precursoare ale unui comportament periculos.

 

Sursa foto: Antena3 CNN

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: