Redactia.ro
Home » Știri » Atac armat la o stație de metrou din New York: „A fost atac terorist?”. Există 16 victime

Atac armat la o stație de metrou din New York: „A fost atac terorist?”. Există 16 victime

Există 16 victime, dintre care 10 persoane au ajus la spital de urgență.  Agresorul de la metroul din New York, este un bărbat de culoare, care a scos arma din dotare! Acesta poartă haine de muncitor sa nu fie deosebit, spun anchetatorii. El este încă căutat de autorități

Oamenii sunt speriați, fug din zona de teroare

„Ori este un atac terorist de revendicare, ori este opera unui dement, nebun, dezechilibrat mintal care omoară oameni nevinovați”, spun specialiștii
Este o mare tragedie care aduce consecințe în familiile celor răniți

Tragedia din New York

Poliția din New York a declarat că mai multe persoane au fost împușcate într-o stație de metrou din Brooklyn, relatează The Associated Press.
The New York Times a relatat că cel puțin cinci persoane au fost rănite. CNN a raportat că cel puțin 16 persoane au fost rănite, dintre care 10 persoane împușcate.

De asemenea, poliția a declarat că au fost găsite mai multe dispozitive nedetonate în aceeași stație, a relatat CNN în direct.

Autoritățile au spus că „o persoană, posibil care purta mască de gaz și era îmbrăcat ca un muncitor de construcții a fugit de la locul faptei”, a relatat Times.

Poliția a precizat că s-a întâmplat în stația de pe strada 36, pe unde trec liniile D, N și R, a relatat New York Times.

De asemenea, s-a raportat că în stație era fum, iar Departamentul de Pompieri din New York sfătuiește oamenii să nu se apropie de zonă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: