Redactia.ro
Home » Știri » Atac la pagina de wikipedia a lui Raed Arafat. Ce detalii au aparut

Atac la pagina de wikipedia a lui Raed Arafat. Ce detalii au aparut

GALERIE FOTO (3)

Atac online la pagina de wikipedia a lui Raed Arafat. Pagina șefului Departamentului pentru Situații de Urgență a fost modificată duminică dimineață. Conține o serie de informații false și jignitoare la adresa secretarurui de stat.

Ce a fost modificat pe pagina lui Arafat

Raed Arafat a fost o figură controversată de la începutul pandemiei. Nu puțini au fost cei care îi blamau decizile.

Potrivit modificărilor, Arafat este descris ca fiind un terorist născut în lagărul de concentrare de la Birkenau. Nu este prima oară când secretarul de stat este ținta unui atac public.

Raed Arafat a primit amenițări cu moartea

În luna iulie, secretarul a despus plângeri la DIICOT pentru amenințările cu moartea pe care le primea. Aceaste amenințări au fost făcută publice pe Fabook. Mai mult, internauții le-au distribuit intens pe rețelele de socializare.

Au fost două amenințări cu moartea, au fost publice. Este evident că au fost emise de oameni ca să facă rău. O plângere a fost pentru un film postat public, iar alta pentru postarea publică pe care o știe toată lumea. Au mai fost, dar acum chiar au părut serioase, a declarat Arafat, după ce a mers la DIICOT.

Noile măsuri impuse privind terasele

Șeful DSU a precizat vineri seară că purtarea măștilor în spațiile închise este o decizie ce ține de autoritățile locale. În schimb închiderea unor activităţi, după un anumit program, este decizia CNSU.

Decizia asta se ia la nivelul CNSU. Ştiu că sunt unele judeţe care au dat astfel de decizii, dar în final asta este la CNSU. În momentul în care se publicată în MO se supune la vot propunerea care poate să fie modificată de către CNSU. Sunt discuţii, inclusiv pentru limitarea programului la anumite activităţi – terase cluburi, baruri, locuri unde se poate dansa. Nu se referă doar la litoral, ci la mai multe zone, a declarat Raed Arafat.

În ceea ce privește inchiderea teraselor la ora 23.00, Arafat a explicat că este o oră logică. Deoarece după ora respectivă activitățile pot deveni mai intense și nu se mai respectă normele de distanțarea socială.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: