Redactia.ro
Home » Știri » Atac șocant într-o zonă turistică din Grecia: Sărut și declarație de dragoste urmate de 14 înjunghieri

Atac șocant într-o zonă turistică din Grecia: Sărut și declarație de dragoste urmate de 14 înjunghieri

Atac șocant într-o zonă turistică din Grecia. Iată detaliile!

Atac șocant într-o zonă turistică din Grecia: Sărut și declarație de dragoste urmate de 14 înjunghieri

Un atac sălbatic a avut loc într-o zonă turistică din Heraklion, Creta, Grecia lăsând comunitatea din Koroni Magara într-o stare de șoc și tristețe. Duminică seară, un tânăr a comis un act de violență extremă împotriva logodnicei sale, înjunghiind-o de 14 ori. Cu toate acestea, intervenția promptă a tatălui agresorului a salvat viața tinerei.

Potrivit informațiilor furnizate de presa elenă, Emma și Andreas, ambii în vârstă de 36 de ani, se relaxau acasă, urmărind un film. Fără nicio preavizare, tânărul s-a aplecat spre logodnica sa, a sărutat-o și i-a spus „Te iubesc”. Însă, într-un moment de neînțeles, el a încercat să o sufoce și apoi a atacat-o cu un cuțit de bucătărie de 14 ori.

În urma atacului brutal, bărbatul a încercat să se automutileze, înjunghiindu-se în abdomen cu același cuțit. Surse din anchetă susțin că Andreas nu pare să conștientizeze gravitatea faptelor sale sau acuzațiile care i se aduc. El susține că toată lumea îl urmărește și dorește să-l rănească, manifestând o profundă lipsă de încredere în ceilalți.

Vecinii au găsit-o pe tânăra Emma

Vecinii au găsit-o pe tânără în stradă, plină de sânge și strigând după ajutor. În ciuda rănilor grave, Emma a fost transportată cu ambulanța la spitalul PAGNI, unde a suferit o intervenție chirurgicală pentru a-i salva viața. În prezent, ea se află internată pe secția de Terapie Intensivă și starea ei este încă gravă.

Cu toate că acest incident violent a șocat comunitatea locală, atât familia Emmei, cât și ea însăși, doresc ca Andreas să primească sprijin psihiatric și tratament corespunzător. Cu toate că gestul său este greu de înțeles și de acceptat, ei susțin că el este, în mod normal, un bărbat minunat și că îl iubește pe Emma. Din acest motiv, ei vor solicita suspendarea urmăririi penale pentru o perioadă de trei luni, astfel încât Andreas să poată fi internat într-un spital public de psihiatrie pentru tratament.

„Familia Emmei este de partea lui. Oamenii îl susțin și doresc ca el să fie pus sub tratament. Vom depune o cerere, conform prevederilor Codului penal, de suspendare pentru trei luni a urmăririi penale pentru ca acesta să fie internat într-un spital public de psihiatrie”, a declarat avocatul tânărului, care a fost arestat pentru tentativă de omor și este tratat la spital sub pază.

Între timp, autoritățile au arestat tânărul pentru tentativă de omor, iar acesta se află sub pază la spital pentru a primi tratament medical și psihiatric. Tatăl logodnicului a avut un rol crucial în salvarea tinerei, reușind să dezarmeze fiul său și să-i smulgă cuțitul din mâini.

Atacul violent și consecințele sale tragice au șocat întreaga comunitate din Koroni Magara. Acest incident reamintește de importanța acordată sănătății mentale și necesitatea sprijinului psihologic pentru cei care trec prin tulburări psihice. Este esențial să existe un sistem de sprijin adecvat și accesibil pentru a preveni astfel de tragedii și pentru a oferi îngrijire și tratament celor care au nevoie de ajutor.

Sursa foto: protothema.g

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: