Redactia.ro
Home » Știri » Atac terorist în Londra. Autoritățile a făcut publică identitatea atacatorului

Atac terorist în Londra. Autoritățile a făcut publică identitatea atacatorului

Atac terorist în Londra. Autoritățile a făcut publică identitatea atacatorului

Atac terorist în Londra. Autoritățile a făcut publică identitatea atacatorului. Duminică, un bărbat a atacat cu cuțitul mai multe persone la Londra. Atacatorul era fost condamnat și era sub supravegherea autorităților. Bărbatul a fost împușcat mortal de poliție.

Atac terorist în Londra. Autoritățile a făcut publică identitatea atacatorului

Potrivit Digi24, atacatorul terorist din Londra a fost ucis de polițiști. Identitatea acestuia a fost făcută publică, iar acesta se numește Sudesh Amman, avea 20 de ani, și era din Harrow, nord-vestul Londrei. Atacatorul ieșise din închisoare în urmă cu o săptămână.

Tânărul a fost condamnat în anuș 2018, pentru propagandă teroristă, după ce a postat pe rețelele de socializare imagini ale activităților teroriste Stat Islamic și făcuse apologia acestei organizații. În momentul arestării, acesta avea 17 ani.

Potrivit autorităților londoneze, suspectul era sub monitorizarea poliției în momentul atacului. Oamenii legii sunt de părere că atacul avea legătură cu statul islamic.

Tânărul avea prins de corp un fals mecanism prin care voia să dea impresia că este un kamikaze.

Atacatorul a rănit două persoane

Înainte ca oamenii legii să-l lichideze, suspectul a rănit cu maceta două persone, un bărbat în vârstă de 40 de ani și o femeie în vârstă de 50. Un polițist îmbrăcat civil l-a urmărit pe atacator și într-un final a reușit să-l ucidă.

Momentan nu se cunoaște care este starea celor două victime. Întregul eveniment a avut loc pe o strada comercială din sudul Londrei, Streatham. Suspectul a ieșit dintr-un magazin și a înjunghiat o femeie care împingea un căruț cu un copil. Victima mai avea doi copii care au început să țipe și să plângă.

Premierul Boris Johnson a transmis că guvernul va face schimbări în ceea ce-i privește pe cei care sunt condamnați pentru terorism.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: