Redactia.ro
Home » Stil de viață » Atenție la ce ai în geantă! Ce atrage ghinionul și sărăcia în viața ta

Atenție la ce ai în geantă! Ce atrage ghinionul și sărăcia în viața ta

Atenție la ce ai în geantă! Ce atrage ghinionul și sărăcia în viața ta

Atenție la ce ai în geantă! Iată ce atrage ghinionul și sărăcia în viața ta!

Atenție la ce ai în geantă

Feng Shui, filozofia asiatică de origine taoistă, ne învață că energia din jurul nostru poate influența viața noastră în mod semnificativ. Nu doar elementele din casă sau birou pot avea un impact, ci și obiectele pe care le purtăm în geantă pot aduce energii pozitive sau negative în viața noastră. Așadar, astăzi vom dezvălui acel lucru pe care ar trebui să-l eviți să îl porți în geantă pentru a nu atrage ghinionul și sărăcia.

Unul dintre principiile fundamentale ale Feng Shui este ordinea și echilibrul elementelor din jurul nostru. Pentru a menține această armonie, trebuie să fim atenți la ceea ce avem în jur și să alegem cu grijă obiectele pe care le purtăm. Există un element considerat a atrage nenorocirea, ghinionul și lipsa banilor atunci când îl purtăm în geantă.

Ce atrage ghinionul și sărăcia în viața ta

Astfel, se recomandă să evităm să avem obiecte ascuțite în geantă, deoarece pot tăia abundența. De asemenea, ar trebui să evităm să purtăm medicamentele „pentru orice eventualitate”, pentru a nu atrage boala în viața noastră.

Dar, cel mai important lucru pe care Feng Shui ne sfătuiește să-l evităm sunt cărțile de vizită oferite de alte persoane. Acestea pot afecta bunăstarea noastră emoțională, fizică și economică. Astfel, nu ar trebui să le păstrăm în geantă pentru mult timp. Este acceptabil să le ai pentru câteva ore, în timp ce transcrii datele în agenda ta sau pe telefon, dar ar trebui să le elimini ulterior.

Conform principiilor Feng Shui, având informații de la altcineva, purtăm și energia lor. Astfel, păstrarea cărților de vizită în geantă, un loc plin de propria noastră energie, poate atrage ghinionul și sărăcia persoanei care ne-a oferit cartea. De asemenea, acest obicei poate aduce lucruri nefavorabile cu care acea persoană se confruntă în viața de zi cu zi.

Astfel, Feng Shui ne îndeamnă să fim atenți la energia pe care o aducem în viața noastră prin obiectele pe care le purtăm. Evitarea cărților de vizită în geantă poate contribui la menținerea echilibrului și armoniei în viața noastră, protejându-ne de energiile negative și atraind prosperitatea. Așadar, să fim conștienți de ceea ce avem în geantă și să alegem cu grijă obiectele pe care le purtăm pentru a ne asigura o viață plină de bunăstare și fericire.

 

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: