Redactia.ro
Home » Știri » Atenționare pentru clienții Dedeman. Cum au fost păcăliți aceștia

Atenționare pentru clienții Dedeman. Cum au fost păcăliți aceștia

Atenționare pentru clienții Dedeman.

Atenționare pentru clienții Dedeman. Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică le-a trimis un mesaj de atenționare clienților Dedeman. Conform specialiștilor, utilizatorii ar fi primit mesaje în care erau anunțați că au câștigat premii din partea companiei.

Atenționare pentru clienții Dedeman. Cum au fost păcăliți aceștia

Atenționare pentru clienții Dedeman. Specialiștii de la CERT-RO au anunțat că utilizatorii companiei Dedeman ar fi fost păcăliți. Conform acestora, clienții au primit în ultimele zile mai multe mesaje în care erau anunțați că au câștigat numeroase premii la ‘Tombola’ DEDEMAN. Oamenii trebuiau să acceseze un link care îi redirecționa către o pagină unde urmau să introducă datele persoanele sau financiare, pentru a primi premiul.

Ulterior s-a aflat că este vorba despre o fraudă de tip scam, această metodă fiind folosită frecvent de atactori. „În ultimele zile, utilizatori din România au primit mesaje în care erau anunţaţi că au obţinut un premiu la ‘Tombola’ DEDEMAN. Pentru detalii, aceştia erau invitaţi să acceseze un link care redirecţiona către o pagină de #phishing, unde urmau să introducă date personale sau financiare, pentru a beneficia de ‘câştig’. Este vorba despre o tentativă de fraudă tip #scam, metodă utilizată frecvent de atacatori (impersonarea unor branduri cu reputaţie)”, semnalează specialiştii CERT-RO.

Potrivit Antena 3, la scurt timp, compania Dedeman a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că nu organizează sondaje, concursuri online sau alte campanii promoționale. „Acestea fac parte din atacuri de tip phishing sau alte forme de fraudare informatică. De aceea, pentru siguranţa ta, îţi recomandăm să nu dai curs campaniilor sau mesajelor de acest tip primite pe e-mail, Facebook, WhatsApp sau alte reţele sociale şi să nu furnizezi date personale sau date de pe card. Toate concursurile organizate de DEDEMAN vor fi anunţate prin canalele de comunicare oficiale (pagina www.facebook.com/dedeman.ro şi website-ul www.dedeman.ro)”, precizează compania.

Frații Pavăl, o nouă lovitură în afaceri

Liderul pieței DIY, Dedeman, deținut de frații băcăuani Adrian și Dragoș Pavăl, deschide, vineri, 3 septembrie, un nou magazin, în urma unei investiții de 14 milioane de euro. Magazinul cu numărul 56 se deschide vineri, fiind situat la Blejoi, lângă Ploiești, foarte aproape de Brico Depot și Leroy Merlin. Frații Pavăl sunt cei mai puternici antreprenori din retailul de bricolaj, finalizând o nouă investiție în rețeaua de magazine deținute de aceștia. Acesta este a doua unitate din 2021 și a 56-a rețelei, având o surprafață de 18.700 mp, dintre care circa 3.000 de mp alocați serei încălzite.

Clienții Dedeman vor avea la dispoziție 598 de locuri de parcare, pe o suprafață de aproximativ 14.500 mp, iar zona exterioară are și spații verzi desfășurate pe o suprafață de peste 9.800 mp. Mai mult, noul magazin va fi o oportunitate bună pentru românii care își caută de muncă. Magazinul Dedeman Blejoi este dotat cu centrală electrică fotovoltaică care va genera energie electrică destinată exclusiv autoconsumului. “Din 2013, anul în care am deschis primul magazin în Ploiești, până în prezent, am căutat permanent să dezvoltăm gama de produse, să îmbunătățim și să diversificăm serviciile pe care le oferim și să construim magazine mai spațioase, moderne și primitoare, dar mai ales, prietenoase cu mediul”, a precizat Dragoș Pavăl, Președintele companiei Dedeman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: