Redactia.ro
Home » Stil de viață » Atrage banii ca un magnet în 2024! Ritualul de îmbogățire al Babei Vanga VIDEO

Atrage banii ca un magnet în 2024! Ritualul de îmbogățire al Babei Vanga VIDEO

Atrage banii ca un magnet în 2024! Ritualul de îmbogățire al Babei Vanga VIDEO

Atrage banii ca un magnet în 2024! Iată ritualul de îmbogățire al Babei Vanga!

Atrage banii ca un magnet în 2024

Baba Vanga, faimoasa clarvăzătoare, susținea că a început să aibă viziuni încă din copilărie, de la vârsta de doar 12 ani. Celebre pentru predicțiile sale impresionante, se spune că Vanga oferea nu doar previziuni, ci și sfaturi și ritualuri benefice celor care o căutau. Iată cum poți atrage prosperitatea financiară în viața ta, inspirat de învățăturile ei, în anul 2024!

Clarvăzătoarea și-a câștigat o reputație asemănătoare cu cea a lui Nostradamus, datorită previziunilor sale notorii cu privire la viitor. Unii dintre acești oameni care vin la ea o fac pentru a obține sfaturi despre abundența financiară.

Baba Vanga a devenit consilier pentru liderii Partidului Comunist din Bulgaria, datorită abilității sale remarcabile de a prezice evenimente viitoare. Previziunile ei erau considerate atât de importante încât casa clarvăzătoarei era monitorizată de serviciile secrete bulgare.

Cu toate că a trecut în neființă în 1996, la vârsta de 85 de ani, moștenirea și influența Babei Vanga persistă în unele țări europene și în Rusia, unde este venerată ca o sfântă.

Ritualul de îmbogățire al Babei Vanga

Unul dintre ritualurile dezvăluite de Baba Vanga pentru atragerea bogăției implica un ou de găină, trei monede, un castron în formă de triunghi și trei lumânări de la biserică. Ritualul consta în așezarea monedelor în colțurile castronului, plasarea lumânărilor și a oului în centru, urmată de rostirea unei incantații de 33 de ori.

Apoi rostiți de 33 de ori: „Am pus o găină într-un ou alb, nu un simplu ou, ci unul aducător de bani. Oricine va mânca acest ou să se îmbogățească și să nu știe de rău. Eu, copilul lui Dumnezeu (numele tău), am umblat, am găsit un ou, l-am mâncat și lui Dumnezeu i-am mulțumit pentru darul pe care mi l-a dat. Acum, bogăția nu mă va părăsi niciodată! Amin!”

Apoi luați oul, fierbeți-l tare și, înainte să îl consumați, rupeți-l în două, în dreptul frunții, spunând: „Rup acest ou în două și aduc norocul la mine!”

Baba Vanga, cele mai bune sfaturi pentru a te îmbogăți

De asemenea, Baba Vanga a oferit sfaturi practice pentru a atrage bunăstarea financiară în viața de zi cu zi:

  1. Evită să ridici cioburile după ce ai spart o farfurie, deoarece se crede că acest gest poate aduce fisuri în viața ta.
  2. Pentru a preveni cheltuielile neașteptate, îngroapă o oglindă spartă în pământ, iar dacă stai acasă, îngroapă bucățile în șanțul cel mai apropiat de casă.
  3. Presară sare pe toate pervazurile ferestrelor pentru a aduna bani pe tot parcursul anului. Sarea trebuie lăsată permanent pe pervaz, iar dacă vântul o împrăștie, trebuie măturată cu grijă.
  4. Pentru a evita problemele asociate unei oglinzi sparte, stropește-o cu apă și îngroap-o în pământ.
  5. Dacă împărtășești succesul și bogăția ta cu altcineva, bate de trei ori în lemn și scuipă de trei ori peste umărul stâng pentru a preveni orice ghinion.

Aplică aceste sfaturi acum și viața ta se va schimba!

Sursa foto: Arhivă

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: