Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Au făcut sex pe plajă, în plină zi, în văzul tuturor. S-au ales cu dosar penal

Au făcut sex pe plajă, în plină zi, în văzul tuturor. S-au ales cu dosar penal

Fără a ține cont de ochii lumii, dar și de oră, doi tineri și-au dat frâu liber sentimentelor și au început să facă dragoste pe plajă. Mai mulți oameni i-au observat și au sunat la 112.

Au făcut sex pe plajă, în plină zi, în văzul tuturor. S-au ales cu dosar penal

Doi polonezi, veniți la mare în Constanța, nu și-au ales locul potrivit pentru o partidă de amor. Au trecut la fapte direct pe plajă,  în jurul orei 15:00, de față cu toată lumea, care s-a simțit indignată de gestul celor doi îndrăgostitiți. Unii dintre oameni au sunat la poliție care s-a deplasat la fața locului, scrie Digi 24.

„Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au identificat cele 2 persoane, fiind vorba despre o femeie, de 28 de ani, şi un bărbat, de 33 de ani, cetăţeni polonezi, aceştia fiind conduşi la sediul Secţiei în vederea stabilirii situaţiei de fapt”, se mai spune într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa, marţi seara.

După ce au dat explicații oamenilor legii, bărbatul și femeia s-au ales cu dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Doi britanici s-au dezbrăcat și au făcut sex la fereastră

Cazul de pe plaja din Constanța nu este singular. În Marea Britanie, un bărbat și o femeie au început să facă dragoste chiar la fereastră, deși știau că-i văd vecinii. Aceștia au început să-i filmeze și să posteze filmulețul pe rețelele de socializare. Timp de 20 de minute cei doi s-ar fi bucurat de o scenă ca-n filme.

Un cuplu face sex la birou în faţa ferestrei

„Ea a intrat în birou, a început să se dezbrace în faţa lui, apoi a început să îi smulgă hainele de pe el, după care au început să facă sex pe scaun şi pe biroul bărbatului”, povesteşte unul dintre martorii care a filmat scena porno, potrivit Mirror.

Tot în văzul tuturor, și o femeie și un bărbat din Irlanda și-au dat frâu liber sentimentelor. O femeie a fost văzută în timp ce-i făcea sex oral unui bărbat, fără a ține cont că prin zonă treceau și copii.„E un lucru şocant să vezi asta pe stradă. Sunt foarte enervat de comportamentul lor”, a povestit un martor, pentru tabloidul britanic Mirror.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: