Redactia.ro
Home » Monden » Laurențiu Reghecampf a fost surprins cu două bombe sexy în Deltă. Divorțează de Anamaria Prodan?

Laurențiu Reghecampf a fost surprins cu două bombe sexy în Deltă. Divorțează de Anamaria Prodan?

GALERIE FOTO (2)

În ultima perioadă, showbizul românesc este acaparat de un subiect de top și anume presupusul divorț dintre Laurențiu Reghecapf și Anamaria Prodan. Când a apărut informația în presă, Laurențiu reghecampf a confirmat divorțul, însă Anamaria a negat cu vehemență orice posibilitate de a se despărții de antrenor. Imagini senzaționale au apărut cu Laurențiu Reghecampf, care a fost surprins cu două bombe sexy în Deltă.

Escapadă în deltă cu două domnișoare misterioase

Laurențiu Reghecampf s-a ascus de lumina reflectoarelor, dar nu îndeajuns, având în vedere ultimele imagini apărute cu el. Soțul Anamariei Prodan a petrecut un weekend de vis în Delta Dunării alături de un prieten și două domnișoare bine dotate. Anamaria Prodan va lua foc la vederea imaginilor.

Se pare că Laurențiu Reghecampf a vrut să scape de atenția mediatică și s-a retras în Delta Dunării pentru a avea parte de puțină relaxare. Antrenorul a lăsat-o pe Anamaria Prodan acasă și a apărut alături de două bombe sexy. Conform unei declarații a unui barcagiu, Laurențiu Reghecampf a ajuns în weekend în zona Letea și a cerut ca ambarcațiunea să ajungă pe un mal mai retras pentru a nu fi văzut. Acesta a fost cazat la o pensiune care nu este accesibilă oricui, cel mai probabil cu scopul de a nu fi văzut de foartă multă lume.

Conform surselor, cei patru au avut parte și de o plimbare prin Pădurea Letea. Aceștia au fost fotografiați în timp ce mergeau cu o mașină de off road prin vecinătate. După plimbare, cei patru au mers să mănânce la o gazdă renumită din zonă, iar sursele au mai precizat că Laurențiu Reghecampf nu s-a sfiit să arunce cu banii în stanga și dreapta pentru a-i convinge pe cei ce i-au văzut să nu dea informații presei. După ce au luat masa, Laurențiu Reghecampf, prietenul său și cele două domnișoare s-au retras la cazare și nu au mai fost văzuți.

sursa foto: evz.ro

Laurențiu Reghecampf a confirmat divorțul

” Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Anamaria Prodan, mesaj dur către presă

Anamaria Prodan Reghecampf a trecut de la o stare la alta. Dacă acum câteva ore împărtășea cele mai frumoase amintiri alături de Laurențiu Reghecampf, de această dată a avut grijă să le transmită un mesaj dur jurnaliștilor care o acuză de lucruri grave. Aceasta și-a ieșit din minți ți le-a transmis chiar câteva amenințări cu perdea.

Anamaria Prodan Reghecampf a precizat că nu este loc de nicio amantă în viața soțului ei și că singurul lucru pe care ar putea să îl facă presupusa amantă ar fi curățenia din baie.

Domnilor jurnaliști ma distrez rău cu articolele voastre 🤣🤣🤣pai la cum ma Cunoașteti eu am nevoie sa arvunesc interlopi 🤣🤣🤣 Doamne Dumnezeule pai dacă ma supăr așa puțin va iau in spate și va arunc ca pe bebeluși in aer dar uit sa va prind 🤣🤣🤣. Glumesc normal 🤣 1. REGHECAMPF E PREA MARE PT VOI TOȚI. AMANTE ? REGHE ? PAI MAI PRIETENI ! TOCMAI CE EXPLICAM CA REGHECAMPF ȘI PRODAN AU MUNCIT ENORM SA AJUNGĂ UNDE SUNT AZI ! E FIRESC SA NU INTEGETI! CÂND AJUNGI ATÂT DE SUS NU AI VOIE SA GREȘEȘTI ! DACĂ AI GREȘIT TE AI DISTRUS. IAR REGHECAMPF NU E PURTĂTOR ILEGAL DE CREIER. Amanta ? Pt ce ? Sa ne facă Curatenie prin baie ? Mai mai ! In familia mea sunt reguli creștine in primul rând.”, a declarat Anamaria Prodan Reghecampf.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: