Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a făcut noi declarații. Ce i-a promis impresara lui Reghe

Anamaria Prodan a făcut noi declarații. Ce i-a promis impresara lui Reghe

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt cel mai fierbinte subiect la acest moment. De câteva zile se zvonește că cei doi divorțează. Din cauza declarațiilor lor în contradictoriu, publicul este foate confuz. Lurențiu Reghecampf a fost contactat imediat de la aflarea veștii și a confirmat divorțul despre care se tot vorbea, în schimb Anamaria Prodan nu vrea să recunoască nici în ruptul capului că ar exista vreo urmă de divorț între cei doi.

Care sunt noile declarații ale Anamariei Prodan Reghecampf

Anamaria Prodan a mai acordat câteva declarații presei, bineînțeles negând orice zvon cum că ar divorța de actualul ei soț Laurențiu Reghecampf. Aceasta a precizat că soțul ei a îndemnat-o să iasă public și să vorbească pentru a opri tot acest „circ” creat în jurul familiei lor de când au apărut zvonurile legate de divorț. Anamaria Prodan a mai precizat în nenumărate rânduri că ei sunt o familiei fericită și că nimic nu îi va face să divorțeze.

Am vorbit cu Laur și, gata! Mi-a spus: «Ana, oprește circul ăsta». Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta, pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru. Mi-a spus: «Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează pe nimeni unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară». Și așa voi face.„, a declarat Anamaria Prodan Reghecampf.

Ce a motivat Anamaria Prodan în privința apelurilor la numărul de urgență

O altă informație care s-a scurs în presă a fost faptul că Anamaria Prodan ar fi apelat numărul deurgență în timpul unei cerți cu sțul ei. Ba mai mult chiar și Laurențiu Reghecampf ar fi apelat numărul de urgență deoarece se zvonește că Anamaria Prodan ar fi vrut să se sinucidă. Impresara a negat cu vehemență orice aspect din această poveste și a precizat că nu va sta niciodată să comenteze orice aberație.

E o nebunie să stau să comentez fiecare prostie. Vreau să o închid eu (n.r. discuția despre divorț, în familia mea, cu soțul meu. (…) Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit. Omul ăsta e pur și vom muri împreună. Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie.„,a  mai adăugat Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: