Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan pune stop scandalului! Declarațiile uluitoare făcute de impresară: „Am vorbit cu Laur și, gata”

Anamaria Prodan pune stop scandalului! Declarațiile uluitoare făcute de impresară: „Am vorbit cu Laur și, gata”

Anamaria Prodan pune stop scandalului!

Anamaria Prodan pune stop scandalului! Lumea showbiz-ului a fost în șoc, după ce a circulat în mass media informația conform căreia Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează. În ultimele zile, au circulat numeroase zvonuri legate de relația lor, inclusiv despre faptul că impresara ar fi încercat să se sinucidă. Acum, vedeta dorește să pună capăt scandalului, iar ultimele declarații făcute de ea sunt uluitoare.

Anamaria Prodan pune stop scandalului! Declarațiile uluitoare făcute de impresară: „Am vorbit cu Laur și, gata”

Anamaria Prodan pune stop scandalului! Vestea că Laurentiu Reghecampf și Anamaria Prodan vor divorța i-a șocat pe cei din jurul lor. Surprinderea a fost și mai mare având în vedere că în urmă cu două săptămâni cei doi și-au reînnoit jurămintele la Biserică, organizând o mare petrecere. Sătulă de tot acest scandal, Anamaria a pus capăt situației.

Dacă antrenorul a recunoscut divorțul de impresară, Anamaria evită să vorbească despre asta și susține în continuare că relația lor este fericită. Conform acesteia, soțul său a rugat-o să înceteze acest scandal, motiv pentru care vedeta a decis să închidă acest subiect, dar nu înainte de a face ultimele declarații. „Nu! Am vorbit cu Laur și, gata! Mi-a spus: Ana, oprește circul ăsta. Încă o dată, dacă Laur m-a rugat să opresc circul ăsta pentru că toată lumea își face bani pe imaginea noastră și pe numele nostru. Mi-a spus: Te implor, nici tu, nici copiii noștri, nu vreau să mai vorbiți nimic. Nu interesează pe nimeni unde suntem, ce mâncăm, unde dormim, unde plecăm, când ne întoarcem. Te implor, Ana, nu le mai da apă la moară. Și așa voi face”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Fanatik.

Impresara susține că între ea și soțul ei nu au existat momente tensionate iar căsnicia lor este una fericită. De asemenea, afacerista a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerului său. „E o nebunie să stau să comentez fiecare prostie. Vreau să o închid eu (discuția despre divorț, n. red.), în familia mea, cu soțul meu. (…) Soțul meu este cel mai profesionist om pe care l-am întâlnit, soțul meu este cel mai familist om, cel mai bun tată pe care l-am întâlnit. Omul ăsta e pur și vom muri împreună. Și nu vreau să mai aud așa ceva (discuții despre divorț, n. red.). Am vorbit cu avocatul să oprim acest tăvălug, această nebunie”, a mai spus Anamaria Prodan, pentru sursa citată.

Laurențiu Reghecampf a confirmat divorțul de Anamaria Prodan

Reghe, 45 de ani, a declarat în urmă cu câteva zile că divorțează de Anamaria Prodan, 48 de ani.„Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”,  a fost declaratia antrenorului.

În urma acestei declarații, impresara a negat toată situația, menționând că sunt mai fericiți ca niciodată „Nu este adevarat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți”, a declarat Anamaria Prodan. Conform unor surse, divorțul ar fi fost inițiat de Reghecampf, care s-ar fi mutat deja din vila din Snagov, într-un apartament din Capitală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: