Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan nu a vrut să se sinucidă. Ce spune impresara despre acest zvon: „Sigur, am vrut să mă sinucid cu Reghe în cârcă”

Anamaria Prodan nu a vrut să se sinucidă. Ce spune impresara despre acest zvon: „Sigur, am vrut să mă sinucid cu Reghe în cârcă”

GALERIE FOTO (2) Anamaria Prodan a lămurit întreaga situație

Anamaria Prodan nu a vrut să se sinucidă. Vestea că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan vor divorța, a șocat multă lume din showbiz-ul românesc. În ultimele zile au apărut în presă numeroase informații despre relația celor doi. Se zvonește că impresara ar fi încercat să se sinucidă, în ziua în care poliția a fost chemtată la vila lor din Snagov. Ei bine, Anamaria a vrut să lămurească acest aspect. A încercat să se sinucidă sau nu?

Anamaria Prodan nu a vrut să se sinucidă. Ce spune impresara despre acest zvon: „Sigur, am vrut să mă sinucid cu Reghe în cârcă”

Anamaria Prodan nu a vrut să se sinucidă. După ce în urmă cu două săptămâni și-au reînnoit jurămintele, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, divorțează. Această veste a șocat showbiz-ul românesc, dar și pe cei apropiați cuplului. În ultimele zile s-a zvonit că săptămâna trecută, Reghe și Anamaria au chemat un echipaj de poliție la vila din Snagov, iar impresara ar fi vrut să se sinucidă. În vârstă de 48 de an, Anamaria Prodan a reacționat la aceste zvonuri și a lămurit întreaga situație.„Vi se pare că eu sunt genul care se sinucide?.Sigur, am vrut să mă sinucid cu Reghe în cârcă și cocoțată pe pian. Vedeți că fac petrecere și vă invit, dar să veniți cu dovezile”, a mai transmis Prodanca, pentru Evz.ro.

În ceea ce privește divorțul de soțul său, sexy impresara a declarat că nu va exista nicio separare și că se iubesc foarte mult. „Ne divinizăm unul pe celălalt. Eu nu am bărbat de lăsat și nu o să ne lăsăm niciodată unul pe celălalt”, a mai declarat Anamaria Prodan. Totodată, aceasta a declarat, în direct, că nu va divorța de Reghe.„Eu, Anamaria Prodan, nu divorțez, e ok?”.

Reghe si Anamaria Prodan

Reghe a recunoscut că divorțează de Anamaria Prodan

Această declarație vine după ce, Reghecampf a anunțat că divorțează. Contactat de un jurnalist, antrenorul a declarat, inițial, că se desparte de soția sa, după 13 ani de căsătorie. „Da, e adevărat, divorțăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înțelegeți că este vorba despre viața noastră privată, despre copiii noștri și vă rog să ne respectați decizia. Vă mulțumesc!”, a fost mesajul antrenorului.

Ulterior, Anamaria Prodan a declarat că soțul său a făcut o glumă și că nu se vor separa. ”Eu am vrut să-i organizez o petrecere surpriză, cu ocazia nunții de cristal, dar cineva, care nu era pe listă, dar s-a strecurat cumva, a stricat totul. Iar Reghe a aflat. Ca să vezi cum sunt oamenii. Noi suntem un cuplu unic în lume. manager și antrenor, amândoi la nivel intenațional, mai ales într-o țară în care familiile noastre sunt puternice.”, a spus Anamaria Prodan.

Câteva ore mai târziu, situația se complica după ce antrenorul și-a modificat declarația, precizând că nu știe nimic despre informațiile din presă. „Da, nu știu nimic despre ce a apărut în presă. Nici nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect. Nu sunt în zonă, nu sunt în țară.Nu știu ce să vă spun pe marginea acestor informații. De fapt, nu doresc să vorbesc momentan. Nu vă supărați, dar chiar nu e cazul să vorbesc în presă despre viața mea personală”, a spus acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: