Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Lege a vorbit despre divorțul nașilor ei, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Dezvăluirile incendiare făcute de fina cuplului

Andreea Lege a vorbit despre divorțul nașilor ei, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Dezvăluirile incendiare făcute de fina cuplului

GALERIE FOTO (2) Andreea Lege a vorbit despre divorțul nașilor ei

Andreea Lege a vorbit despre divorțul nașilor ei. Divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan a șocat pe toată lumea, mai ales pe apropiații celor doi. Fina celor doi, Andreea Lege a făcut declarații surprinzătoare despre acest subiect. Ce părere are aceasta de relația celor doi?

Andreea Lege a vorbit despre divorțul nașilor ei, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Dezvăluirile incendiare făcute de fina cuplului

Andreea Lege a vorbit despre divorțul nașilor ei.Vestea că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța a șocat întreaga lume mondenă, în special pe cei apropiați acestora. Andreea Lege, fina celor doi a vorbit despre acest subiect, făcând declarații surprinzătoare despre relația lor.

Aceasta este de părere că Reghe si sexy impresara nu divorțează, iar relația celor doi este una extrem de fericită și frumoasă. „Din punctul meu de vedere, nu cred că este adevărat. Nașii mei știu că se iubesc foarte mult și se respectă enorm și tocmai ce au avut nunta de cristal. Este viața lor personală, eu îi respect și îi iubesc, pentru că sunt nașii mei.Ce fac cu viața lor este propria lor alegere, însă repet, nu cred acest lucru. Se iubesc prea mult ca să se întâmple acest lucru. Eu nu îi văzusem de aproape un an și credeți-mă că mi-era foarte dor de ei.I-am privit foarte mult la nuntă. Nu am simțit nimic, vreo diferență, din contră. Am văzut cât erau de apropiați, cât de mult se iubesc, cum se comportă nașul cu ea”, a declarat Andreea Lege la Antena Stars.

Mai mult, Andreea a mai spus că cei doi nu au dat niciun semn că ar avea probleme în relație. „Nu se înțelegea că ar fi astfel de probleme din gesturile lor, de aceea sunt șocată și nu vreau să cred acest lucru”, a mai spus aceasta.

Andreea Lege

Reghecampf, despre divorțul de Anamaria Prodan

După ce s-a zvonit în presă că impresara divorțează de Laurențiu Reghecampf a făcut o declarație șocantă. Acesta a recunoscut, inițial, despărțirea de partenera cu care este căsătorit de 15 ani. „Da, e adevărat, divorțăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înțelegeți că este vorba despre viața noastră privată, despre copiii noștri și vă rog să ne respectați decizia. Vă mulțumesc!”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Ulterior, Anamaria Prodan a mărturisit că soțul său a glumit și că nu vor divorța. ”Ți se pare că am un bărbat de lăsat? Eu am cel mai șmecher bărbat din Europa, din lume chiar. Eu am vrut să-i organizez o petrecere surpriză, cu ocazia nunții de cristal, dar cineva, care nu era pe listă, dar s-a strecurat cumva, a stricat totul. Iar Reghe a aflat. Ca să vezi cum sunt oamenii. Noi suntem un cuplu unic în lume. manager și antrenor, amândoi la nivel intenațional, mai ales într-o țară în care familiile noastre sunt puternice.”, a spus Anamaria Prodan.

Câteva ore mai târziu, Reghe și-a modificat declarația, precizând că nu știe nimic despre informațiile apărut în presă. „Da, nu știu nimic despre ce a apărut în presă. Nici nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect. Nu sunt în zonă, nu sunt în țară.Nu știu ce să vă spun pe marginea acestor informații. De fapt, nu doresc să vorbesc momentan. Nu vă supărați, dar chiar nu e cazul să vorbesc în presă despre viața mea personală”, a spus acesta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: