Redactia.ro
Home » Monden » Andreea Tonciu, șocată de separarea nașilor săi, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Nu pot să cred că divorțează”

Andreea Tonciu, șocată de separarea nașilor săi, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Nu pot să cred că divorțează”

Andreea Tonciu, șocată de separarea nașilor săi

Andreea Tonciu, șocată de separarea nașilor săi, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Anunțul divorțului dintre Anamaria Prodan și antrenorul de fotbal, Reghe, a luat prin surprindere multă lume din showbiz-ul românesc, inclusiv pe Andreea Tonciu, fina celor doi. Bruneta a făcut câteva declarații despre acest subiect, declarându-se șocată.

Andreea Tonciu, șocată de separarea nașilor săi, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf: „Nu pot să cred că divorțează”

Andreea Tonciu, șocată de separarea nașilor săi, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. După ce ieri a apărut în presă că Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor divorța, multe personalități din showbiz-ul românesc s-au declarat surprinse de aceast lucru. Printre acestea se numără și Andreea Tonciu, fina celor doi. Bruneta a declarat că este imposibil ca Anamaria Prodan și Reghe să divorțeze, mai ales că de-a lungul timpului au existat multe zvonuri cu privire la un posibil divorț între cei doi.

Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities a declarat că îi este greu să creadă că aceștia au divorțat, având în vedere că în urmă cu o săptămână a fost la vila celor din Snagov și cei doi păreau foarte fericiți. “Toată lumea mă sună să-mi spună, dar, crede-mă, este o informație foarte falsă. Eu săptămâna trecută am fost la ei la Snagov și sunt foarte-foarte bine. Săptămâna trecută au făcut și nunta de 15 ani, nu au cum! Astea sunt niște bârfe foarte proaste! Ei se iubesc foarte-foarte mult! O să o sun și eu pe nașa! Exclus să cred așa ceva! Din contră, am văzut că se iubesc foarte mult! Stăteau nonstop împreună, se luau în brațe, se pupau! Crede-mă, nu este adevărată informația! Ei se iubesc enorm de mult!”, a declarat Andreea Tonciu pentru Ciao.ro!

De asemenea, Andreea Tonciu refuză să creadă că nașii ei de cununie vor divorța. ”Ei sunt un cuplu solid, se iubesc cu adevărat, eu nu pot să cred că divorțează. Mie nu mi-au spus nimic de probleme, că ar avea probleme în cuplu, nu am auzit niciodată așa ceva. Și, când ne-am văzut ultima oară, erau fericiți împreună”, a mai precizat Andreea Tonciu pentru Fanatik.ro.

Laurențiu Reghecampf a confirmat divorțul

Potrivit sursei citate mai sus, Laurențiu Reghecampf a recunoscut că va divorța de impresara Anamaria Prodan. Cu toate astea, antrenorul a cerut discreție. “Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Ulterior, Anamaria Prodan a oferit câteva declarații despre confirmarea făcută de soțul său, aceasta negând, acest lucru. „Nu m-a deranjat ce a spus el. La noi, în familie, toată lumea se iubește ca pe Dumnezeu. Soțul meu e nr. 1, familia mea e nr. 1. Nu mă interesează ce se scrie. Eu nu exclud niciodată nimic, dar în momentul ăsta, familia Prodan Reghecampf e prea puternică ca să facă jocurile altora. Și dacă familia asta divorțează, tot împreună o să fim și tot puternici o să fim. Eu, Anamaria Prodan nu divorțez, e ok? În rest, voi îl știți pe Laur că vorbește vreodată? Întrebați-l pe el. Acum e plecat din țară, dar când se va întoarce îl puteți întreba„, a spus vedeta.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: