Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a recunoscut! Pentru ea Laurențiu Reghecampf și-a părăsit fosta soție

Anamaria Prodan a recunoscut! Pentru ea Laurențiu Reghecampf și-a părăsit fosta soție

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz. Cu toate că începutul relației lor este unul controversat, Anamaria Prodan și-l asumă. Ea a recunoscut în emisiunea lui Denise Rifai, ”40 de întrebări”, că a fost motivul pentru care Laurențiu Reghecampf și-a sunat soția și i-a cerut divorțul.

Anamaria Prodan, motivul pentru care Laurențiu Reghecampf a divorțat de fosta soție

Relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a avut un început controversat. Asta pentru că s-a vehiculat că Anamaria Prodan i-a fost amantă acestuia și din cauza ei, el și-a părăsit fosta soție. În cadrul emisiunii ”40 de întrebări”, de la Kanal D, impresara de fotbal a recunoscut că într-adevăr, ea a fost motivul, mai ales că rămăsese și însărcinată cu Reghecampf, informează viva.ro.

De altfel, Anamaria Prodan a explicat că ea și Laurențiu Reghecampf s-au reîntâlnit după 13 ani, după o perioadă când au mai fost împreună pe când aveau doar 20 de ani. În momentul revederii ea era divorțată, iar el nu se înțelea prea bine cu fosta soție, Mariana.

”Cumva, dacă e să o iei așa, ad litteram, da.  Noi ne-am întâlnit după 13 ani, într-o vineri și luni l-am cerut de bărbat. L-am întrebat exact în ce perioadă a vieții este, eu eram divorțată. Mi-a explicat că de mulți ani (el și soția lui) nu mai au niciun fel de legătură. Și am spus ce facem? Ne-am pierdut o dată cu mulți ani în urmă, ne pierdem și a doua oară? Luni, răspunsul lui a fost da, ne vom căsători. Și de atunci am luptat ca noi doi să ne căsătorim și nimeni să nu ne stea în cale”, a declarat Anamaria Prodan la emisiunea lui Denise Rifai de la Kanal D.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf vor avea un nou reality-show, la  Antena Stars! Filmările au început

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan sunt împreună de 12 ani, iar băiatul lor, Luca, cu care Anamaria a rămas însărcinată, când Laurențiu și-a părăsit fosta soție, are acum 19 ani. Mariana, fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf s-a resemnat cu greu că soțul ei o lasă pentru cunoscuta impresară de fotbal.

”Laurențiu m-a anunțat la telefon că vrea să divorțeze. A zis că nu mai merge, că nu ne mai potrivim, că trebuie să divorțăm pentru că Anamaria este însărcinată”, spunea Mariana în urmă cu mulți ani.

Câți bani a făcut Anamaria Prodan din fotbal

Impresara de fotbal a făcut milioane de euro din fotbal. Însă, în cadrul aceleiași emisiuni, Anamaria Prodan a spus că au și momente când nu a vut deloc bani.

„Am făcut mulți bani din fotbal, niciodată nu am socotit, dar am cheltuieli mari cu jucătorii, cu antrenorii. Am făcut mulți bani… milioane de euro. Obțin contracte bune pentru că sunt Anamaria Prodan Reghecampf, obțin contracte TV pentru că sunt cea mai bună. Exact cum ziceam, nu știe nimeni câți bani ai în cont, dar dacă lumea te cunoaște, ești bun”, a mai spus Anamaria Prodan, la Kanal D.

40 de intrebari cu Denise Rifai - Cati bani a facut Anamaria Prodan din fotbal? - YouTube

Ea a mărturisti și care a fost cea mai dură negociere din cariera sa: ”Cea mai dură negocierie la care am participat a fost transferul luI Stanciu la Anderlecht, de ambele părți. Pentru că Gigi Becali cerea procentele, apoi suma. Negocierile au început de dimineață de la 10 și s-au terminat la 9 seara. Fără pauză”, și-a amintit Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: