Redactia.ro
Home » Sport » Câți bani a câștigat până acum din fotbal Anamaria Prodan? Are bijuterii de milioane de euro

Câți bani a câștigat până acum din fotbal Anamaria Prodan? Are bijuterii de milioane de euro

GALERIE FOTO (2) Câți bani a câștigat până acum din fotbal Anamaria Prodan? Are bijuterii de milioane de euro

Anamaria Prodan este un celebru impresar de fotbal, domeniu dominat de bărbați, în care a avut mare succes. Toți s-au întrebat câți bani a câștigat până acum din fotbal Anamaria Prodan?

Câți bani a câștigat până acum din fotbal Anamaria Prodan?

Anamaria Prodan a fost invitată la emisiunea ”40 de intrebări cu Denise Rifai” de la Kanal D unde a răspuns la întrebări emoționante, dar și pline de interes. Un dintre ele, care a stat mult timp pe buzele tuturor a fost: câți bani a câștigat până acum din fotbal Anamaria Prodan? Răspunsul a fost simplu și direct.

Impresara de fotbal a mărturisit care a fost primul său comision din fotbal, pe care l-a făcut în 2006, după ce l-a transferat pe Adrian Iordache de la Dinamo la o echipă din Rusia. Pe vremea aceea, Anamaria Prodan lucra pentru Sică Pușcoci, avocatul care a făcut primele transferuri sportive în România, potrivit wowbiz.ro.

Câți bani a câștigat până acum din fotbal Anamaria Prodan? După ce a perfectat trasferul lui Adrian Iordache, comisionul Anamariei Prodan a fost de 15.000 de euro. La 10 ani distanță de la primul său comision din transferul unui fotbalist, Anamaria Prodan reușea un transfer record. Vedeta a încasat 1 milion de euro, reprezentând  10% comision dintr-un contract de 10 milioane de euro pentru transferul lui Nicolae Stanciu în Belgia. De altfel, și astăzi acel transfer este cel mai mare nu doar din istoria României, ci și a Belgiei.

”Am făcut mulți bani din fotbal. Niciodată nu cred că am socotit banii pe care i-am făcut, pentru că pe lângă banii pe care-i fac, am cheltuieli enorme, cu jucătorii, cu antrenorii… Ar trebui să mă întrebi câți bani mi-au rămas din fotbal, dar mi-au rămas și de acolo foarte mulți. Mulți, milioane de euro”, a răspuns Anamaria Prodan.

Câți bani a câștigat până acum din fotbal Anamaria Prodan? De asemenea, deși nu a vrut niciodată să spună nicioadată care este averea sa, Anamaria Prodan a afirmat la un moment dat ucâteva lucruri despre aceasta.

”Dacă acum aş renunţa la meseria mea, aş trăi pentru încă 20 de vieţi. Suntem acolo, undeva între 50 și 100 de milioane”, a spus impresara.

Anamaria Prodan a purtat bijuterii de 500.000 de euro în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Anamaria Prodan este o femeie elegantă, stilată, căreia îi place la nebunie luxul. Aceasta nu-și ascunde piesele vestimentare și accesoriile pe care da mici averi și este asumată în totalitate. Mai mult, aceasta este o împătimită a bijuteriilor și a ceasurilor, astfel că deseori ajunge să cheltuie milioane de euro pentru acele piese care îi plac.

De-a lungul anilor s-a tot vorbit despre bijuteriile pe care le-a purtat în diverse ocazii, cumpărate chiar de ea sau primite cadou de la soțul ei, Laurențiu Reghecampf. Numai despre inelul de logodnă din aur alb cu diamant s-a spus că este evaluat la 150.000 de euro, iar cel mai scump ceas al Anamariei Prodan ar valora 300.000 de euro. Și sunt doar câteva prețuri ale celor mai scumpe bijuterii pe care se știe că le are Anamaria Prodan.

Tot în emisiunea lui Denise Rifai, aceasta a făcut un calcul doar al bijuteriilor pe care le purta la acel moment. A început cu brățările, pentru că așa cum se știe, Anamaria Prodan a făcut de ceva timp o adevărată pasiune pentru acestea. Brățările preferate ale soției lui Laurențiu Reghecampf sunt cele de la Cartier, iar prețul uneia este între 10.000 și 50.000 de euro, în funcție de grosime și model.

Anamaria Prodan a purtat bijuterii de 500.000 de euro în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Anamaria Prodan a avut la mână nouă brățări și conform unui calcul rapid făcut chiar de ea, acestea valorează în total undeva la 190.000 de euro. Apoi, a continuat cu celebrul inel de logodnă.

”Inelul de logodnă, care are diamant de 2,5 carate – 170.000 de euro și inelul de lângă , inelul Cartier (cadou de la Laurențiu Reghecampf) – 30.000 de euro, ceasul Richard Mille – 100.000 și ceva…”, a spus Anamaria Prodan.

Astfel, totalul bijuteriilor purtate de Anamaria Prodan valorează circa 500.000 de euro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: