Redactia.ro
Home » Monden » Cum a slăbit Anamaria Prodan 17 de kilograme! Impresara a făcut dezvăluiri șocante

Cum a slăbit Anamaria Prodan 17 de kilograme! Impresara a făcut dezvăluiri șocante

GALERIE FOTO (12)Cum a slabit Anamaria Prodan

Cum a slăbit Anamaria Prodan 17 de kilograme! Anamaria Prodan Reghcampf s-a transformat complet în ultimii ani. Sexy impresara a reușit să slăbească multe kilograme și și-a schimbat atât stilul vestimentar, cât și stilul de viață. Anamaria este căsătorită cu Laurențiu Reghcampf și se ocupă împreună de creștere celor patru copii ai lor.

Cum a slăbit Anamaria Prodan 17 de kilograme! Impresara a făcut dezvăluiri șocante

Cum a slăbit Anamaria Prodan 17 de kilograme! Anamaria Prodan, în vârstă de 46 de ani este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite prezențe feminine din România, iar de-a lungul timpului aceasta a șocat cu aparițiile sale. În ultimii ani, Anamaria a reușit să se transforme radical și să fie extrem de atentă la imaginea sa. Fanii săi s-au întrebat cum a slăbit Anamaria Prodan 17 de kilograme în doar câteva luni. Anul trecut, soția lui Laurețiu Reghecampf a fost surprinsă de paparazzi pe o plajă din România cu o siluetă puțin voluminoasă, iar de atunci, impresara a decis să facă ceva în această privință.  Anamaria a pus sănătatea înaintea aspectului fizic, așa că a preferat să slăbească treptat. Fiica regretatei artiste Ionela Prodan a ținut o dietă de la care nu s-a abătut timp de opt luni, dar aceasta nu a fost singura care a ajutat-o pe impresară să câștige lupta împotriva kilogramelor în plus. Aceasta a combinat mâncarea cu sportul, iar rezultatul este unul cu adevărat surprinzător.

Anamaria Prodan a slăbit 17 kilograme și a fost extrem de atentă la regimul alimentar. Aceasta a declarat că a de la 72 de kilograme a ajuns la 55 kilograme, consumând salată de roșii și castraveți, paste și bând trei litri de apă pe zi.

„Am fost destul de atentă cu alimentaţia. Mi-am dorit să slăbesc, să mă simt bine, dar am avut grijă să nu exagerez cu chestii nesănătoase. Am mâncat salate de castraveţi şi peşte cam o dată pe zi, am avut grijă să consum în jur de trei litri de apă, iar mişcarea a avut un rol esenţial. Mi-am făcut timpsă ajung la sală de câteva ori pe săptămână, deşi am un program destul de aglomerat”, a declarat Anamaria Prodan.  Totodată, impresara a spus că și procedurile și tratamentele corporale și-au făcut efectul. Vedeta se simte extrem de bine în noul său corp și poate să îmbrace fără nicio problemă măsura XS.

Pentru că a decis să se ocupe de imaginea ei, Anamaria a cheltuit o avere pentru a avea o dantură incredibilă. Aceasta a dat nu mai puțin de 15.000 de euro. „Voiam să am dinţii perfecţi şi un pic mai mari, pentru că ai mei erau destul de micuţi, aşa că l-am rugat pe doctorul Yazan Aq să mă ajute. Acum sunt foarte mulţumită”, povestește Anamaria.

Anamaria Prodan are o familie minunată!

Anamaria Prodan trăiește o poveste de dragoste alături de antrenorul de fotbal Laurențiu Reghcampf. Anamaria este fiica cea mare a regretatei interpretă de muzică populară Ionela Prodan și a lui Traian Tănase, care a murit pe când aceasta avea 19 ani. Între 1990 și 2007, Anmaria a fost căsătorită cu bachetbalistul român Tiberiu Dumitrescu, cu care are două fetițe, Rebecca și Sarah. În 2008 s-a căsătorit cu Laurențiu Reghecampf, iar câteva luni mai târziu, Anamaria l-a adus pe lume pe Laurențiu Junior. Cei doi îl cresc împreună și pe Luca, băiatul din prima căsătorie a lui Laurențiu, născut în 2001. Rebecca a studiat la New York și s-a mutat la Milano, unde vrea să studieze designul, iar Sarah locuiește în SUA, joacă baschet, iar în urmă cu doi ani a semnat cu echipa Universității Missisisippi, Ole Miss. Luca locuiește cu mama sa în Germania, iar Bebeto merge la școală în Abu Dhabi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: