Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan, despre viața după coronavirus! “M-au verificat cei de la Poliție în fiecare zi”

Anamaria Prodan, despre viața după coronavirus! “M-au verificat cei de la Poliție în fiecare zi”

Anamaria Prodan s-a recuperat după coronavirus și se simte mult mai bine acum. Sexy impresara a scăpat de izolare și se simte mai bine ca niciodată. Soția lui Laurențiu Reghecampf a povestit ce a pățit în perioada în care a stat în izolare și cum a fost verificată de poliție.

 

Anamaria Prodan, despre viața după coronavirus

Anamaria Prodan a trecut prin clipe dificile, după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Impresara a vorbit pentru ciao.ro. despre starea pe care a avut-o când a fost infectată cu noul coronavirus și despre cum a fost verificată constant de Poliție.

,,Da, am avut o perioadă foarte ciudată și foarte grea cu acest virus! Într-adevăr mi-a dat bătăi de cap foarte mari. Nu m-am așteptat să iau o formă atât de rea, numai că am avut lângă mine prieteni dragi, oameni care m-au ajutat secundă de secundă și mă simt minunat acum și am ieșit din izolare.”, a mărturisit impresara.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a declarat că a fost o perioadă foarte ciudată pentru ea și că s-a conformat cu izolarea. Vedeta a povestit și care a fost primul lucru pe care l-a făcut după izolare.

,,După vindecare…Mă gândeam cât este de greu să stai așa 14 zile fără să poți să ieși din casă, mai ales că fiind persoană publică, probabil, m-au verificat cei de la  Poliție în fiecare zi. În fiecare zi mă rugau să vin la geam să le fac cu mâna. Lucru pe care l-am făcut, că nu am fugit din izolare. După ce am ieșit din izolare primul lucru pe care l-am făcut a fost să îmi pun un trening pe mine, căciulă, geacă groasă, pentru că doctorii m-au sfătuit să mă protejez foarte bine în perioada care vine, de frig, și am fugit, așa, încet, până aproape de Arcul de Triumf, deci, pe jos. E un sentiment incredibil să fii liber, cred că cel mai frumos sentiment de pe pământ. Să fii liber, să poți să faci orice visezi.”, a spus Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan are de gând să plece în Dubai de sărbători. Impresara a povestit cum a petrecut Crăciunul și cum a fost sărbătorită de ziua ei de naștere.

,,Luna decembrie pentru mine este cea mai frumoasă pentru că pe 17 decembrie a fost ziua mea, pentru că am primit cadouri, pentru că sunt răsfățata familiei, pentru că facem pomul de iarnă și încercăm să ne strângem toți într-un loc. Suntem mulți ceea ce-i drept și ne strângem greu. Anul ăsta suntem ca de obicei fără Sarah și fără Luca. Cei doi au hotărât să stea împreună de sărbători în America, pentru că Sarah are meciuri și nu poate veni acăsică. În rest, suntem toți, claie peste grămadă, în Dubai.”, a mai spus Anamaria Prodan pentru sursa citată.

Soția lui Laurențiu Reghecampf a mărturisit și ce își dorește de la noul an, atunci când a fost întrebată dacă are planuri și așteptări de la 2021.

,,În mod deosebit de la 2021, da! Eu întotdeauna îmi pun targeturi. Din ce în ce mai sus și mai greu de atins și poate asta este și provocarea supremă pentru mine, că îmi fixez niște targeturi foarte grele, foarte complicate și în momentul în care ajung la acel target sunt atât de fericită și împlinită că nici nu mai contează nimic. Sau faptul că am  muncit foarte mult și a fost foarte greu de atins. Fericirea supremă  este când îți atingi targeturile și când îți pui dorințe pe termen lung și chiar poți să le îndeplinești”, a mai spus impresara.

 

Anamaria Prodan a fost infectată cu noul coronavirus

Impresara s-a confruntat cu o perioadă foarte grea, după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Anamaria Prodan a menționat că a făcut perfuzii cu vitamine și că a urmat un tratament prescris de medicii din Pipera. Vedeta și-a informat fanii că a avut dureri îngrozitoare de oase și că a trecut prin momente critice.

Am trecut și hopul acesta. Am făcut perfuzii cu vitamine acasă. Am urmat tratamentul pe care l-au prescris medicii lui Gigi Becali. Încă tușesc, dar am depășit momentul. Au fost momente ciudate. Nu m-am simțit bine. Au fost momente cumplite. M-au durut oasele, am avut o formă mai severă față de alți prieteni. Am stat acasă, încep să îmi recapăt și vocea, am scăpat. Am făcut analize, nu am absolut nimic”, a mai spus impresara.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: