Redactia.ro
Home » Sport » Anamaria Prodan nu mai vrea la Hermannstadt! Câți bani trebuie să primească

Anamaria Prodan nu mai vrea la Hermannstadt! Câți bani trebuie să primească

anamaria prodan, Hermannstadt, Liga I

Sexy impresara a venit la echipa Hermannstadt cu surle și trâmbițe. Nu a trecut însă un sezon și a decis să se retragă. Acum, Anamaria Prodan are de primit 80.000 de euro de la sibieni.

A adus jucători, a impus antrenor, dar până la final, Anamaria Prodan a decis să o părăsească pe Hermannstadt. Ruptura s-ar fi produs încă din luna octombrie, când echipa era pe locul 5 în Liga I. Ruptura nu este însă oficială în acte, pentru că deocamdată sibienii nu i-au virat banii în cont impresarei. Potrivit Fanatik, aceștia așteaptă să încaseze banii din drepturile TV.

De unde a pornit totul!

Mai întâi s-a produs o ruptură între impresar și antrenorul Ruben Albes, cel adus tocmai de ea. Au fost chiar zvonuri că Anamaria Prodan ar fi propus schimbarea acestuia, dar Claudiu Rotar unul dintre patroni s-a împotrivit. Următorul scandal a fost legat de un jucător. Luca Florică, în vârstă de 18 ani. Ruben Albes nu i-a dat nicio șansă tânărului, fapt care a deranjat-o pe Anamaria Prodan. Se spune că spaniolul nici măcar nu comunica cu acesta. L-a introdus câteva minute în meciul cu FCSB, iar apoi l-a înlocuit. Fundașul și-a reziliat contractual cu Hermannstadt, ieri. Acesta este fiul unui apropiat al impresarei, Claudiu Florică. Se pare că Anamaria Prodan a fost foarte deranjată de ceea ce s-a întâmplat și a decis să se retragă de la echipă.

Șapte luni a stat Prodan la Hermannstadt

În luna iunie, Anamaria Prodan a decis să se implice la echipa sibiană. Pe atunci era în relații foarte bune și cu patronul Claudiu Rotar.

“Cu puține momente în urmă, finanțatorii FCH au ajuns la o înțelegere cu familia Reghecampf, care se va implica în clubul nostru atât pe plan financiar, cât și pe plan sportiv. FCH intră astfel într-o nouă etapă la nivel de organizare administrativă, în care se anunță investiții importante pe termen lung. Avem acum un suflu nou, care dă un plus valoric clubului! Ne bucură prezența doamnei Anamaria Prodan Reghecampf în calitate de investitor în proiectul nostru!”, era comunicatul emis de Hermannstadt, în luna iunie.

În acel moment, echipa era pe locul nouă în Liga 1, cu 17 puncte și la trei puncte distanță de zona retrogradabilă.

„Am să mă implic sută la sută la Sibiu. Sper și îmi doresc să ajungem să ne batem la campionat! La Sibiu este un oraș minunat, un public inimos, ceea ce te ajută să faci performanță. Vreau să scriu istorie și o voi face! Cel mai important este în aceste momente ca echipa să rămână în Liga 1 și o să vedeți ce performanțe vom avea din sezonul viitor! Vom face treabă la Sibiu”, declara în această vară, Anamaria Prodan.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: