Redactia.ro
Home » Sport » Anamaria Prodan, finanțator la clubul FC Hermannstadt

Anamaria Prodan, finanțator la clubul FC Hermannstadt

anamaria prodan, Hermannstadt, investitor

Sexy impresara a preluat ieri, 50% din acțiunile echipei din Sibiu, care joacă în play-out. În schimb Anamaria Prodan a plătit aproximativ 1 milion de euro.

Negocierile au început în urmă cu o săptămână, iar ieri au fost semnat actele. Impresara a anunțat că îl va sprijini cu tot ce trebuie pe Claudiu Rotar.

”Am o prietenie aparte cu Claudiu. Am stat de vorbă pe termen lung și am decis să intrăm în proiectul acesta și să facem ceva frumos. Orașul merită, e superb. Stadionul va arăta frumos, sper să fie un succes. Fata mea, de 21 de ani, va fi numărul 1, iar eu o voi ajuta. Va fi cea mai tânără conducătoare din fotbalul românesc”, a declarat impresara, la Digi Sport Special.

📽 Interviu Anamaria Prodan-Reghecampf, investitor A.F.C.Hermannstadt

📽 Anamaria Prodan-Reghecampf, noul investitor A.F.C.Hermannstadt, a fost astăzi la Stadionul Municipal Sibiu și ne-a acordat primul interviu în această calitate 🎤 #FCH #AnaamariaProdanReghecampf

Publicată de FC Hermannstadt pe Miercuri, 3 iunie 2020

Anamaria Prodan a stabilit deja obiectivele echipei.

”Vreau să lupt pentru primele șase locuri în Liga 1. Intru să fac performanță, vreau să se întâmple asta”, a mai spus impresara.

Sibienii vor juca primul meci după reluarea campionatului cu cei de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Laurențiu Reghecampf, antrenor la FC Hermannstadt

După ce Anamaria Prodan a devenit acționar la clubul sibian, mai mulți oamenii din fotbal se așteaptă ca soțul impresarei, Laurențiu Reghecampf să devină antrenorul echipei. Acest lucru nu se va întâmpla însă prea curând.

”Deocamdată, nu mi-l permit pe Laurențiu Reghecampf. Antrenorul (Vasile Miriuță) nu trebuie să se teamă pentru postul său. Important acum e să rămânem în prima divizie, ne concentrăm eforturile pentru asta. Cunosc jucătorii, pe mulți îi impresariez, iar la vară vom renegocia contractele. Va fi la fel ca în străinătate. Jucătorii nu vor avea lipsuri. Voi găsi sponsori noi”, a mai spus Prodan.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

⚽️💪 #fchermanstadt

O postare distribuită de Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) pe

Impresara a recunoscut că și-ar fi dorit să investească la Dinamo.

”De ce să mă ascund? A fost un vis al meu, nu s-a putut”, a mai spus impresara la Digi Sport.

Loading...