Redactia.ro
Home » ADEVARUL » Anamaria Prodan, răsfățată de soț. Bijuteria pe care a primit-o când nu se aștepta

Anamaria Prodan, răsfățată de soț. Bijuteria pe care a primit-o când nu se aștepta

GALERIE FOTO (2)

Au ținut primele pagini ale ziarelor de scandal multă vreme, presa speculând despre un divorț iminent. Totuși, nimic nu s-a adeverit, iar cei doi sunt și-n prezent foarte fericiți împreună. Iar bijuteria primită ieri, când nu se aștepta, dovedește adevăratele sentimente dintre cei doi. Anamaria Prodan a fost răsfățată de soț cu o bijuterie de mii de euro.

Răsfățată de soț cu un cadou rar

Anamaria Prodan a ținut, ieri, o conferință de presă, în care a vorbit despre planurile din viața profesională. În timpul acestei întrevederi, sexy impresara a primit un cadou rar, în valoare de nu mai puțin de 25 de mii de euro. Bijuteria a fost un cadou de la soțul ei, Laurențiu Reghecampf.

Bijuteria este un inel Cartier, care figura un cap de jaguar. Prețul acestei bijuterii se ridică la 25.000 de euro, așa că Anamaria Prodan se poate considera o femeie norocoasă. De altfel, doar 10 femei din lume dețin această bijuterie.

răsfățată de soț

Vor avea un reality-show

Conferința de presă vine înaintea difuzării a unui nou reality-show realizat de impresară și soțul ei. Anamaria Prodan a anunțat că ea și Laurențiu vor fi protagoniștii show-ului „Prodanca și Reghe. Prețul succesului”, care va avea premiera la finalul acestei săptămâni.

„Eu cred că, în momentul în care apar la televizor, trebuie să fi realizat ceva în viaţă sau trebuie să poţi să aduci ceva nou în chestia asta, să poţi să arăţi lumii, să înveţi pe cineva ceva.”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.

Citește și Acum e păpușică, dar îți mai aduci aminte cum arăta Anamaria Prodan în urmă cu patru ani?

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini