Redactia.ro
Home » Monden » Acum e păpușică, dar îți mai aduci aminte cum arăta Anamaria Prodan în urmă cu patru ani?

Acum e păpușică, dar îți mai aduci aminte cum arăta Anamaria Prodan în urmă cu patru ani?

GALERIE FOTO (6) Acum e păpușică, dar îți mai aduci aminte cum arăta Anamaria Prodan în urmă cu patru ani?

Anamaria Prodan este o vedetă cunoscută de ani de zile în România. De meserie impresar sportiv, fiica regretatei Ionela Prodan a participat la mai multe show-uri de televiziune. De-a lungul timpului, aspectul ei fizic a suferit numeroase modificări. Vedeta a optat pentru o coafură renumită, freza „palmier”, timp de câțiva ani de zile. Ulterior s-a tuns scurt, apoi a optat pentru extensii de păr.

Pe lângă diversele coafuri abordate, Anamaria Prodan și-a schimbat și forma corpului. Sexy impresara și-a pus silicoane, pe care însă le-a scos în 2015, de teama cancerului mamar. De asemenea, și greutatea ei a suferit modificări de-a lungul timpului. Deși se vede clar că nu este vreo silfidă, ci are predispoziție spre îngrășare, a reușit de-a lungul timpului să aibă o siluetă armonioasă.

Acum, arată bestial

Prezentă la evenimentul de lansare a noului ei show de televiziune „Anamaria si Reghe, pretul succesului”, Prodanca a afișat un look de invidiat. Se vede că are un corp suplu și tonifiat, pe care l-a pus în valoare cu un costum masculin alb. Look-ul a fost completat de noua coafură pe care vedeta o abordează, par tuns la o lungime medie, într-o culoare blond miere, închis la culoare, care o avantajează enorm.

Mândră de cum arată, Anamaria Prodan a publicat pe Instagram fotografii în care se vede că este în formă maximă.

”Sunt nascuta in 1971 si-s tare mandra de varsta mea. E o chestie tot de educatie: sa ai grija de tine, de corpul tau, de mintea ta. Am 63 de kilograme acum. Ma simt foarte bine, mananc ce-mi place. Am limita, insa. Nu mai tin dieta pentru ca imi cunosc foarte bine corpul si stiu cand sa ma opresc.”, a mai spus Anamaria.

Aproape că nu o recunoaștem, dacă ne uităm la fotografii de acum 4-5 ani

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: