Redactia.ro
Home » Sport » Anamaria Prodan îi spune adio lui Ruben Albes

Anamaria Prodan îi spune adio lui Ruben Albes

anamaria prodan, FC Hermannstadt, Ruben Albes,

A fost instalat cu surle și trâmbițe, dar acum nu mai este dorit. Antrenorul Ruben Albes e pe făraș, după parcursul de coșmar pe care îl are Hermannstadt.

Anamaria Prodan a fost cea care l-a adus pe tânărul technician Ruben Albes la echipă. Acum, vrea să-l înlocuiască după ce echipa merge din rău în mai rău. Impresarul amenință chiar că va pleca, dacă antrenorul nu va fi demis și înlocuit cu o altă persoană aleasă tot de ea. FC Hermannstadt are doar 3 puncte în ultimele 6 etape. Nu a mai câştigat un meci din Liga 1 de la finalul lunii septembrie. În acest moment echipa sibiană este pe locul 12 în clasament, cu 11 puncte obţinute în primele 11 etape.

Cine ar putea să-l înlocuiască pe Ruben Albes

Potrivit Prosport, cel ales de Anamaria Prodan este Florin Bratu. Femeia de afaceri a dorit să facă această schimbare înaintea meciului pierdut de sibieni, 0-1 în fața celor de la Astra. Pentru sibieni a fost a șasea înfrângere consecutivă.

”Nu cred că e un rezultat incorect. A fost greu, jucătorii au făcut tot ce le-am spus pe parcursul săptămânii. Am avut agresivitate, nu le-am dat multe spații. Dar în fotbal rămâne rezultatul și am pierdut. Suntem dezamăgiți. Încercăm mereu să facem lucrurile mai bine. Acum important e să ne recuperăm jucătorii. Înțeleg că Goran Karanovic și Belu au revenit. Trebuie să jucăm ca o familie, ca un grup, să lucrăm în continuare foarte intens. Cupa României? Întâi să avem destui jucători. Sigur că vreau să câștig orice meci. Poate că acum e un moment bun să întrerupem seria fără victorie și să batem. Terenul? Ăsta e, pe ăsta-l avem la dispoziție. E pentru toată lumea, trebuie să ne adaptăm”, a declarat antrenorul după înfrângerea cu Astra.

Rotar nu îl vrea pe Florin Bratu

Ruben Albes nu a fost încă înlocuit, pentru că preşedintele celor de la Hermannstadt, Claudiu Rotar, nu îl vrea pe Florin Bratu. Se pare că au avut loc discuții aprinse, iar Anamaria Prodan a ameninţat că nu va mai sprijini echipa. Mai mult, impresarul a postat o fotografie pe contul său de socializare în care apare cu Florin Bratu.

”Nu mă interesează banii! Sunt fericită pentru ei. Au muncit! Au arătat fotbal! Pentru noi toți, ei sunt campionii returului!!! Vă iubesc!!! Mulțumesc tuturor care au fost alături de noi în aceasta încercare de a salva echipa și de a juca un fotbal incredibil de frumos! Suntem o familie de vis și vom arăta că ăsta este doar începutul!”, declara Prodan în luna august.

Ruben Albes a fost adus în luna iunie. Spaniolul l-a înlocuit atunci pe Vasile Miriuță căruia nu i s-a mai prelungit contractul. Acesta antrenase până atunci echipe din eșalonul secund. A fost și la echipa mare a celor de la Valladolid, dar ca secund. Ultima dată a pregătit-o pe Murcia, de unde a plecat în octombrie 2019. A mai trecut pe la Novelda, Eldense, Real Valladolid B și Celta Vigo B.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: