Redactia.ro
Home » Sport » Vasile Miriuță a fost demis de la FC Hermannstadt! Cu cine va fi înlocuit

Vasile Miriuță a fost demis de la FC Hermannstadt! Cu cine va fi înlocuit

FC Hermannstadt, Vasile Miriuță dat afara, Liga I,

Antrenorul în vârstă de 51 de ani a fost dat afară, după ce FC Hermannstadt a remizat ieri, scor 1-1 cu Sepsi. Vasile Miriuță declara că își dorește să rămâna în continuare la echipă pentru a o salva de la retrogradare.

Anamaria Prodan și Claudiu Rotar, au hotărât să-l înlocuiască pe Vasile Miriuță. Contractul tehnicianului expira la finalul acestei luni.

Se pare că cei doi investitori vor să-l aducă pe spaniolul Ruben Albes, care a antrenat ultima dată pe UCAM Mutcia, în liga a treia.

„Sincer, acum două-trei săptămâni mi s-a promis că mi se prelungește cu un an mie și straff-ului, dar acum nu ni se mai prelungește pentru că, având o discuție cu șefii mei, s-a spus că nu se mai poate asta acum… Deocamdată, eu am contract până pe 30 iunie”, spunea Miriuță, la Digi Sport, în urmă cu trei zile.

Jucătorii sunt nemulțumiți de această schimbare

Se pare că jucătorii de la Hermannstadt sunt nemulțumiți de această schimbare. Aceștia i-au spus antrenorului înaintea meciului de aseară că vor lupta să câștige pentru el.

“Mi-au zis ‘We fight for you!’ toți. Vreau să salvăm echipa asta de la retrogradare. Pentru staff-ul de aici, pentru jucători, pentru fani”, declara antrenorul sibienilor, aseară.

Vasile Miriuță a revenit pe banca tehnica a sibienilor la începutul acestui an. A obținut o victorie, 4 remize și 3 înfrângeri. FC Hermannstadt este pe locul 9 în Liga I cu 18 puncte.

Spaniolii de la AS au scris despre FC Hermannstadt

Presa din Spania a scris despre numirea lui Ruben Albes.

”După ce a trecut pe la Valladolid, Celta și Murcia, tehnicianul galician va deveni cel mai tânăr antrenor din campionatul României. După o scurtă perioadă la Murcia, unde a putut să antreneze doar în șapte partide în 2019, galicianul va conduce proiectul Anamariei Prodan, agentă și fost model Playboy, care a preluat clubul de câteva zile și are ca obiectiv calificarea în cupele europene”, au mai scris spaniolii de la AS.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: