Redactia.ro
Home » Sport » E oficial! Ruben Albes este noul antrenor de la FC Hermannstadt

E oficial! Ruben Albes este noul antrenor de la FC Hermannstadt

FC Hermannstadt, antrenor, Ruben Albes

Ruben Albes a fost prezentat oficial de cei de la FC Hermannstadt. Spaniolul l-a înlocuit pe Vasile Miriuță căruia nu i s-a mai prelungit contractul.

”După ce a trecut pe la Valladolid, Celta și Murcia, tehnicianul galician va deveni cel mai tânăr antrenor din campionatul României”, scriau spaniolii de la As în urmă cu câteva zile.

După ce a devenit acționar la clubul din Sibiu, Anamaria Prodan a început să se implice foarte activ. Impresara declara că se fac toate eforturile ca echipa să rămână în prima Liga. Astfel, prima măsură luată a fost înlocuirea antrenorului. S-a ales varianta, Ruben Ales, un tehnician de 35 de ani. Acesta va fi ajutat de Ivan Cabezudo (32 de ani), care va fi antrenor secund, și de Toni Madrigal, preparator fizic. După prezentare, Ruben Ales a mers și a vizitat stadionul sibienilor.

Pe cine a mai antrenat Ruben Ales

Spaniolul a antrenat echipe din eșalonul secund. A fost și la echipa mare a celor de la Valladolid, dar ca secund. Ultima dată a pregătit-o pe Murcia, de unde a plecat în octombrie 2019. În cariera sa le-a mai antrenat pe Novelda, Eldense, Real Valladolid B și Celta Vigo B. Este fanul lui Marcelo Bielsa, dar vrea să aibă un stil propriu de a pregati o echipă. În anul 2010 a fost declarat cel mai tânăr antrenor din Spania.

”După o scurtă perioadă la Murcia, unde a putut să antreneze doar în șapte partide în 2019, galicianul va conduce proiectul Anamariei Prodan, agentă și fost model Playboy, care a preluat clubul de câteva zile și are ca obiectiv calificarea în cupele europene”, mai scriu cei de la AS.

Vasile Miriuță a fost dat afară după egalul cu Sepsi

Vasile Miriuță a fost demis după primul meci disputat de FC Hermannstadt de la reluarea Ligii I. După remiza 1-1 cu Sepsi, antrenorul a fost anunțat că nu i se va mai prelungi contractul. Vasile Miriuță a revenit pe banca tehnica a sibienilor la începutul acestui an. A obținut o victorie, 4 remize și 3 înfrângeri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: