Redactia.ro
Home » TV » Anamaria Prodan, cu lacrimi în ochi la aproape 30 de ani de la moartea tatălui său. Care a fost cel mai greu moment în care a avut nevoie de el

Anamaria Prodan, cu lacrimi în ochi la aproape 30 de ani de la moartea tatălui său. Care a fost cel mai greu moment în care a avut nevoie de el

Anamaria Prodan este considerată una dintre cele mai puternice și influente femei din showbiz-ul românesc. Impresara a trecut printr-o adevărată dramă. Soția lui Laurențiu Reghecampf și-a pierdut tatăl în urmă cu aproape 30 de ani, iar în urmă cu doi ani și-a pierdut și mama. 

Anamaria Prodan, cu lacrimi în ochi la aproape 30 de ani de la moartea tatălui său

Anamaria Prodan este una dintre cele mai apreciate femei din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze, puțini sunt cei care știu că impresara a avut mult de suferit. Tatăl celebrei impresare a murit în urmă cu 30 de ani în timp ce se afla la birou, în urma unui atac cerebral. Soția lui Laurențiu Reghecampf a povestit în cadrul unei emisiuni televizate care a fost cel mai greu moment după ce tatăl său a murit.

Anamaria Prodana  povestit că nu a conștientizat pe deplin moartea tatălui său și că îi este foarte greu fără el.

Întotdeauna și în ziua de azi. N-am conștientizat că nu mai e nici în ziua de azi, a fost idolul vieții mele. Am avut momenentul acela că n-am fost lângă el când s-a întâmplat pentru că eram în haousul din viața mea. Știu că nu există numărul 2, există doar numărul 1. Vorbesc cu el în fiecare și îi explic că sunt numărul 1!”, a spus Anamaria Prodan în cadrul unei emisiuni TV.

Anamaria Prodan a mărturisit, în urmă cu ceva timp, că tatăl său i-a fost un deavărat idol.

„Tata a fost pentru mine un idol! S-a comportat exemplar cu mine și cu sora mea, ne-a crescut doar el, pentru că mama era plecata mai bine de șase-șapte luni pe an în turneu! El ne spăla, ne călca hainele, ne bătea, ne făcea de mâncare și ne lua de la școală!”, a dezvăluit Anamaria Prodan pentru wowbiz.ro.

 

Ionela Prodan a murit în urmă cu doi ani

Anamaria Prodan a trecut printr-o altă dramă, în urmă cu doi ani, atunci când și-a pierdut mama. Ionela Prodan a murit în urma unui stop cardiorespirator. Aceasta suferea de mai mult timp de o boală gravă, însă impresara a încercat mereu să îi fie alături și să o ajute să se trateze, deși știa că diagnosticul pus de medici este unul care nu poate fi tratat.

Nu realizez dacă mă întrebi despre mama, cum nu realizez din ’92 că nu mai este tata. Pentru mine, ei sunt acasă, am impulsul ăsta să sun. Când formez numărul, îmi dau seama că nu mai e. Numărul mamei îl păstrez forever, nu o să-l închidCel mai greu mi-a fost când mi-am luat la revedere de la ea, când am ținut-o de mână când a murit. Când am venit ultima dată cu ea în emisiune, știam tot. Mă bucuram de fiecare secundă. Am știut eu 7 luni, sora mea, familia, nici frații ei n-au știut cât este de grav. Atunci când știam că mai sunt zile, atunci i-am anunțat pe toți. Nimeni nu a avut voie să se apropie de ea să-i spună ceva, pentru că asta a ținut-o în viață. Foarte târziu a simțit ce se va întâmpla. Avea foarte mare încredere în mine. Mi-a spus că mergem în Mexic și că rezolvăm. Eu știu că un om care știe că nu mai are de trăit, n-o să lupte. Cât o să trăiesc pe Pământul ăsta o să fie lângă mine. Vorbesc cu ea. Vorbesc cu tabloul” , a spus Anamaria Prodan la”Vorbește lumea”, la Pro TV., la scurt timp după moartea mameis ale.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: