Redactia.ro
Home » Monden » Anamaria Prodan a făcut publice conversațiile dintre ea și Reghe. „Te voi iubi toată viața”

Anamaria Prodan a făcut publice conversațiile dintre ea și Reghe. „Te voi iubi toată viața”

GALERIE FOTO (3)

De câteva zile, numele Anamariei Prodan șia lui Laurențiu Reghecampf țin ocupate primele pagini ale ziarelor mondene. Se zvonește că cei doi ar divorța, iar de această dată ar fi o decizie definitivă. S-a creat un întreg scandal pe aaceastă temă după ce Laurențiu Reghecampf a afirmat că cei doi vor divorța, iar Anamaria Prodan refuză să confirme acest lucru. Un alt zvon care a apărut în presă este faptul cp certurile dintre cei doi pe această temă sunt atăt de aprinse încât Reghe ar fi sunat la numărul de urgență din cauza unei tentative de suicid a Anamariei.

Anamaria Prodan a făcut publice conversațiile cu Reghe

Anamaria Prodan a vrut să le demonstreze gurilor rele care susțin că divorțează că între ea și Laurențiu Reghecampf este o flacără de iubire imensă care nu se poate stinge cu una cu doua. Sexy impresara a publicat seara trecută poze pe rețelele de socializare cu nimic altceva decât conversații private dintre ea și soțul ei Laurențiu Reghecampf.

Conversațiile publicate de Anamaria Prodan Reghecampf sunt de la începutul relației celor doi, când Laurențiu îi făcea declarații de dragoste Anamariei Prodan. Mai mult, Laurențiu Reghecampf îi jura iubire până la moarte actualei sale soții.

„Pentru că ne dușmăniți atât de rău vă prezint o poveste unică de dragoste între doi copii care au pornit singuri, fără ajutor, și și-au jurat dragoste și respect etern și și-au jurat să ajungă în vârful piramidei și să moară împreună ținându-se de mână: Laurențiu și Anamaria Reghecampf.„, a fost mesjaul publicat de Anamaria Prodan Reghecampf pe rețelele sociale.

Ce a declarat Laurențiu Reghecampf când a fost întrebat dacă divorțează

Laurențiu Reghecampf a confirmat faptul că între el și Anamaria Prodan av avea loc un divorț. Acest lucru este negat total de soția sa care mereu spune că sunt doar vorbe în vânt și că ei nu au probleme în căsnicie încât să divorțeze.

Da, e adevărat, divorțăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înțelegeți că este vorba despre viața noastră privată, despre copiii noștri și vă rog să ne respectați decizia. Vă mulțumesc!„, a fost declarația lui Laurențiu Reghecampf.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: