Redactia.ro
Home » Știri » Au fost descoperite mai multe forme de COVID. Medicii trag un semnal de alarmă

Au fost descoperite mai multe forme de COVID. Medicii trag un semnal de alarmă

Specialiștii au descoperit mai multe forme de COVID.

Managerul Institutului Marius Nasta a declarat că în unitatea medicală ajung pacienții care dezvoltă forme grave de coronavirus și tot mai multe forme de boală răspund foarte greu la tratament. Din nou, specialistul le recomandă oamenilor să nu folosească transportul în comun pentru a ajunge la spital, ci să apeleze la cei de la DSP.

Specialiștii au descoperit mai multe forme de COVID. Medicii trag un semnal de alarmă

Beatrice Mahler, managerul Institutului Marius Nasta a făcut declarații șocante pentru Digi24. Potrivit acesteia, la spital ajung doar pacienții care dezvoltă o formă gravă de coronavirus, care ulterior răspunde foarte greu la tratamentele elaborate.

Mai mult, Mahler a precizat că tot mai multe forme răspund tot mai greu la tratament. „Pacienți care sunt pe toate grupele de vârstă.N-aș putea spune că sunt doar pacienți vârstnici sau pacienți cu comorbidități. E adevărat, la ei formele sunt mult mai dificile și mult mai greu de manageriat, pentru că apar dezechilibre și pe celelalte patologii”, a spus Mahler.

Conform acesteia, în ultimele zile a crescut presiunea pe activitatea colaterală activității din secție. Mai exact, este vorba despre pacienții suspecți de COVID-19 care se prezintă de bunăvoie la spital pentru a fi evaluați.

Mahler le recomandă acestora să contacteze DSP pentru a fi aduși la unitățile medicale, pentru a nu fi nevoiți să folosească transportul în comun.

Mesajul ministrului Sănătății

Nelu Tătaru a transmis că elaborarea carantinării va depinde strict de români. În ceea ce privește evaluarea școlilor, ministrul sănătății a declarat că aceasta va fi întreprinsă la sfârșitul lunii septembrie, începutul lunii octombrie.

Ministrul Sănătății a subliniat faptul că, atâta timp cât românii sunt vigilenți și respectă regulile, vor fi acțiuni concrete în unitățile sanitare. dar repet ce spuneam de multe ori, „dar repet ce spuneam de multe ori: nu în spitale se tranșează această pandemie, se tranșează în prespital”, a mentionat Tătaru.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: