Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Au găsit un bilet ascuns într-un perete atunci când au renovat casa. Ce scria în el

Au găsit un bilet ascuns într-un perete atunci când au renovat casa. Ce scria în el

GALERIE FOTO (3)

Karl Churc, în vârstă de 49 de ani, și partenera sa, Eve Jones, în vârstă de 48 de ani, au găsit un bilet ascuns în perete, atunci când au renovat casa. Biletul era scris de un zidar. Cuplul a distribuit, ulterior, mesajul pe Facebook. Ce scria în bilet este uluitor!

 

Ce scria în biletul ascuns în perete

Un cuplu a rămas uimit după ce a găsit un bilet ascuns în peretele casei lor. Biletul a fost scris în urmă cu 70 de ani. Karl, în vârstă de 49 de ani și partenera sa, Eve, în vârstă de 48 de ani, se aflau în plină renovare a bungaloului lor din Kingsthorpe atunci când au găsit un bilet ascuns. Mesajul biletului a fost scris de John  Rainbow în anul 1953 după ce a decis să instaleze ușile de la terasă în casă, relatează Northants Live.

În notă era scris ,,Rata de zidărie 3/6 ½. 17 februarie 1953. J. Rainbow, 122 Kingsland Avenue, vârsta de 50 de ani. Cuplul încearcă acum să dea de urma descendenților autorului biletului. 

Eve a postat o fotografie cu recipientul în carea  fost găsit biletul pe pagina sa de Facebook Northampton Photos and Social History, în încercarea de a găsi rudele domnului Rainbow pentru a le returna biletul.

 „Iubitul meu avea fereastra din spate lipită de una din camerele de la parter. Când au făcut renovări, au găsit această tablă în perete cu biletul în ea. Karl s-a gândit să meargă să vorbească pe 122 Kingsland Avenue, dar șansele ca descendenții să fie în casă erau cu adevărat minime. Biletul a fost pus într-un sertar și s-a uitat de el, cu timpul. Dar zilele trecute a scos tabla și a decis să meargă să găsească descendenții domnului Rainbow. Ieri am postat biletul pe pagina de Facebook și a stârnit atât de mult interesul.”, a spus Eve.

Membrii grupului au descoperit rapid că nota aparține unui anume John W. Rainbow care a trăit din 1902 până în 1993 și care a locuit în 204 Birchifield Road East din 1939 până în 1946. John Rainbow era căsătorit cu Lilian Luck și aveau împreună două fiice , dintre care una pe nume Phylips, născută în 1925, care a devenit ulterior doamna Green, și Iris, născută în 1926, devenită apoi doamna Miller.

De asemenea, se crede că cei doi soți au acum câțiva nepoți născuți în anii 1950 și 1960.

,,Se pare că ei au locuit în Birchfield Road din Abington unde, în mod ciudat, am crescut eu, a mai spus Eve.

,,John William Rainbow s-a născut în 1902, dată care se potrivește deoarece, în bilet, scria că avea 50 de ani și a fost scrisă în 1953. Se pare că el a avut doi copii, dar niciun fiu. John a lucrat pentru compania London, Midland and Scottish Railway și a fost angajat zidar la ei”, a mai spus femeia. 

Un utilizator de pe grup a distribuit, de asemenea, un clip într-un ziar care arăta că domnul Rainbow a câștigat mai mult de 2.000 de lire sterline pe bazinele de fotbal pe care fiica sa, Iris, le-a completat pentru el. Articolul specifica că logodnicul lui Iris, Wally Mills, ,,o va săruta de fiecare dată când bifează o cutie”, lucru care a determinat familia să câștige marele premiu. 

,,Nu-mi place să postez în grupuri. Totuși, am postat și m-am gândit ,,Doamne, o să fiu ignorată”. Dacă ar fi devenit jenant, l-aș fi șters, dar ieri mi-am petrecut toată ziua ocupându-mă de el, după răspunsurile primite. Se pare că există destul de mulți domni Rainbow în Northamptonshire. Este ciudat cum se pare că l-am identificat pe domn, dar nimeni nu s-a prezentat până acum încă pentru a spune că este o rudă”, a concluzionat Eve.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: