Redactia.ro
Home » Monden » Au încercat să se ascundă, dar totul s-a aflat. Nunta secretă din showbiz-ul nostru, dezvăluită! El – cânăreţ, ea – prezentatoare TV

Au încercat să se ascundă, dar totul s-a aflat. Nunta secretă din showbiz-ul nostru, dezvăluită! El – cânăreţ, ea – prezentatoare TV

GALERIE FOTO (2)

Cele două vedete au încercat să se ascundă, probabil, dar secretul a ieşit la suprafaţă. Presa a aflat despre nunta lor. Ieri, a avut loc cununica civilă.

A fost, aşadar, o zi mare pentru Ilinca Obădescu și Mihai Gruia. Prezentatoarea de la Kanal D și fostul membru Akcent s-au căsătorit civil.

Cum a fost îmbrăcată mireasa?

La scurt timp după ce a fost cerută în căsătorie de Mihai Gruia, Ilinca Obădescu a spus cel mai important „da” în fața ofițerului de stare civilă. De Revelion el a dus-o la Paris şi i-a oferit inelul de logodnă, iar răspunsul știți care a fost: un mare DA! Toată lumea spunea că în curând vor bate clopote de nuntă. Iar nunta a venit!

Mireasa a publicat mai întâi pe InstaStory un clip video în care apare îmbrăcată în rochie albă și cu un buchet de fllori în mână, dând de înțeles că aceasta este ziua cea mare pentru ea.

Ulterior, Ilinca Obădescu a distribuit și câteva imagini emoționante de la cununie. În una dintre ele, știrista ține în mână o cană de cafea pe care este scris textul „Casă de piatră, Mihai și Ilinca”, spre care fostul membru al trupei Ackent arată cu mândrie. În celelalte două, cei doi apar în fața Stării Civile.

Frumoasa Ilinca a purtat o rochie scurtă superbă, de culoare albă bineînțeles, iar în păr a purtat un accesoriu elegant, o bentiță cu pietre. Poza cu proaspeții însurăței nu putea fi completă fără un mesaj. Ilinca Oboădescu a adăugat imaginii următorul text: ”Mr & Mrs Gruia”.

Prezentatoarea TV s-a despărţit de Cătălin Cazacu

După despărțirea de Cătălin Cazacu, vedeta Kanal D a devenit mult mai discretă în legătură cu viața sa personală. Pe cel care acum i-a devenit soț l-a prezentat lumii abia atunci când a fost sigură că între ei este ceva stabil.

Este frumos să descoperi că e posibil ca doi oameni să se întâlnească exact când fiecare este pregătit să-l primească pe celălalt în viața lui. Mihai a venit în momentul potrivit. Amândoi știm ce vrem și suntem recunoscători pentru ceea ce trăim”, spunea Ilinca Obădescu despre soțul său.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: