Redactia.ro
Home » Monden » Cu ce femei celebre s-a iubit Cătălin Cazacu! Acum e foarte fericit în relația cu Ramona Olaru

Cu ce femei celebre s-a iubit Cătălin Cazacu! Acum e foarte fericit în relația cu Ramona Olaru

Cu ce femei celebre s-a iubit Cătălin Cazacu! Acum e foarte fericit în relația cu Ramona Olaru

Cu ce femei celebre s-a iubit Cătălin Cazacu! În prezent, el se iubește cu Ramona Olaru și formează unul dintre cele mai fresh cupluri din showbiz-ul românesc. 

Cu ce femei celebre s-a iubit Cătălin Cazacu! Acum e foarte fericit în relația cu Ramona Olaru

Cătălin Cazacu a avut foarte multe relații cu femei frumoase. Unele dintre ele sunt celebre, iar altele nu. Sportivul a fost o perioadă cu Nicoleta Delinescu, cântăreață de muzică populară, cu care îl are și pe fiul lui, Andrei.

Unii oameni îl consideră campion nu numai la motociclism, ci și la relații cu femei cunoscute. În prezent, el se iubește cu Ramona Olaru și formează unul dintre cele mai fresh cupluri din showbiz-ul românesc, dar până să se „cumințească”, Cătălin a fost admirat de foarte multe femei faimoase.

Vedeta a avut o relație de un an cu frumoasa Ana Roman, dar s-au despărțit din cauza apropierii lui cu Claudiei Pavel. El a format un cuplu și cu Brigitte Pastramă, iar fanii zvoneau că el ar fi fost motivul divorțului dintre ea și Ilie Năstase. Cătălin Cazacu s-a iubit și cu Ilinca Obădescu doar câteva luni, dar nu s-au potrivit și au decis să meargă pe drumuri separate. El a fost și cu Maria Simion, dar relația cu frumoasa blondă nu a durat prea mult.

Campionul de motociclism a fost o perioadă cu celebra cântăreață de muzică populară, Nicoleta Delinescu, cu care îl are și pe fiul lui, Andrei. De asemenea, relațiile lui au fost foarte multe, dar nu doar cu femei faimoase. În prezent, Cătalin pare că s-a cumințit și este fericit în relația cu Ramona Olaru. S-au iubit în secret, însă iată că au spus lucrurilor pe nume și au recunoscut că formează un cuplu.

Prima reacție a lui Cătălin Cazacu, după e s-a afla de relația cu Ramona Olaru

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru sunt prieteni foarte buni, din 2918, iar mai nou formează un cuplu. Cazacu și Ramona au fost surprinși în tandrețuri pe stradă, de către paparazzi Cancan.ro și așa a ieșit la iveală relația lor.

“Ne cunoaștem de ceva timp sunt niște ani buni. Noi suntem foarte relaxați, din 2018 suntem prieteni foarte buni. În cazul nostru am ajuns să ne apropiem. În ultima perioadă suntem singuri amândoi. Pupicul ăsta sincer e de puțin timp, de abia acum ni s-a potrivit. S-a întâmplat! Nu a fost o chestie gândită. E prima chestie negândită din viața mea și sper sa iasă bine. Ăștia suntem! Să ne ajute Dumnezeu să avem copii, să îmbătrânim împreună. Tot timpul mi-a plăcut de Ramona, o compătimeam că e așa frumoasă și nu are pe nimeni și am ajuns să-mi placă de ea! A venit avalanșa peste noi acum. E un lucru nou, vom trăi și vom vedea. Dacă e s-o iau, o iau mâine! Dar nu mă ia ea! E foarte mișto ce se întâmplă acum între noi”, a declarat Cătălin Cazacu la “Teo Show”.

Ramona Olaru a avut o relație cu năbădăi alături de Cuza, de la Noaptea Târziu, concurent la „Asia Express”, însă într-un final, cei doi au decis ca fiecare să o ia pe drumul său. Ramona se consolează acum în brațele lui Cătălin Cazacu, cunoscut ca un cuceritor de femei frumoase din show-biz.

Etichete: