Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a lui Cătălin Cazacu, după e s-a afla de relația cu Ramona Olaru: ”E foarte mișto ce se întâmplă acum între noi”

Prima reacție a lui Cătălin Cazacu, după e s-a afla de relația cu Ramona Olaru: ”E foarte mișto ce se întâmplă acum între noi”

Prima reacție a lui Cătălin Cazacu, după e s-a afla de relația cu Ramona Olaru: ”E foarte mișto ce se întâmplă acum între noi”

Cătălin Cazacu a reaciționat prima dată după ce toată lumea a aflat că este într-o relație cu Ramona Olaru, asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Prima reacție a lui Cătălin Cazacu, după e s-a afla de relația cu Ramona Olaru: ”E foarte mișto ce se întâmplă acum între noi”

Cătălin Cazacu s-a cuplat cu frumoasa prezentatoare de la Antene, Ramona Olaru. Cei doi sunt prieteni foarte buni, din 2918, iar mai nou formează un cuplu. Cazacu și Ramona au fost surprinși în tandrețuri pe stradă, de către paparazzi Cancan.ro și așa a ieșit la iveală relația lor.

“Ne cunoaștem de ceva timp sunt niște ani buni. Noi suntem foarte relaxați, din 2018 suntem prieteni foarte buni. În cazul nostru am ajuns să ne apropiem. În ultima perioadă suntem singuri amândoi. Pupicul ăsta sincer e de puțin timp, de abia acum ni s-a potrivit. S-a întâmplat! Nu a fost o chestie gândită. E prima chestie negândită din viața mea și sper sa iasă bine. Ăștia suntem! Să ne ajute Dumnezeu să avem copii, să îmbătrânim împreună. Tot timpul mi-a plăcut de Ramona, o compătimeam că e așa frumoasă și nu are pe nimeni și am ajuns să-mi placă de ea! A venit avalanșa peste noi acum. E un lucru nou, vom trăi și vom vedea. Dacă e s-o iau, o iau mâine! Dar nu mă ia ea! E foarte mișto ce se întâmplă acum între noi”, a declarat Cătălin Cazacu la “Teo Show”.

Ramona Olaru a avut o relație cu năbădăi alături de Cuza, de la Noaptea Târziu, concurent la „Asia Express”, însă într-un final, cei doi au decis ca fiecare să o ia pe drumul său. Ramona se consolează acum în brațele lui Cătălin Cazacu, cunoscut ca un cuceritor de femei frumoase din show-biz. Cătălin Cazacu s-a mai iubit cu

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu

Ramona Olaru a mărturisit acum ceva timp că iubește din nou, dar nimeni nu s-ar fi gândit că bărbatul care i-a pus capac este cel puțin la fel de cunoscut ca și ea. Iată că noul ei partener de viață este nimeni altul decât Cătălin Cazacu.

Cei doi s-au intersectat de mai multe ori, prin platourile de filmare. Ultima dată, cei doi s-au întâlnit la emisiunea ”Splash! Vedete la apă”, acolo unde Cătălin Cazacu a efectuat o săritură de-a dreptul spectaculoasă. Ei bine, cei doi îndrăgostiți au mers să servească prânzul la un restaurant de lux dintr-o zonă exclusivistă a Capitalei. Nici măcar nu le-a mai păsat că pot fi văzuți în orice clipă, așa că au dat frâu liber gesturilor de dragoste, chiar pe stradă.

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au venit fiecare au bolidul lui la restaurantul de fițe. Au parcat fix în față și au coborât din mașini cât au putut de repede pentru a se strânge în brațe și pentru a se săruta cu foc. Revederea a fost una cât se poate de așteptată, dacă avem în vedere gesturile lor drăgăstoase. Cei doi îndrăgostiți și-au făcut apariția în ținute cât se poate de lejere, în îmbrăcăminte sport și au intrat ținându-se de mână în restaurant, potrivit spynews.ro.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: