Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Olaru iubește din nou? Ce interdicție a primit vedeta de la noul iubit

Ramona Olaru iubește din nou? Ce interdicție a primit vedeta de la noul iubit

Ramona Olaru

Ramona Olaru iubește din nou? Frumoasa prezentatoare a rubricii Meteo de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” s-a dat de gol chiar în timpul emisiunii în direct. 

Ramona Olaru iubește din nou? Ce interdicție a primit vedeta de la noul iubit

Ramona Olaru este una dintre cele mai iubite vedete din televiziune. Aceasta a reușit să se facă remarcată pe micile ecrane cu sinceritatea și naturalețea debordante. Pe lângă activitatea de la Neatza, Ramona Olaru este și coprezentatoare la emisiunea ”Splash! Vedete la apă”.

Astăzi, în timpul emisiunii de la Antena 1, blondina s-a dat de gol. Se pare că după despărțirea de Cuza de la ”Noaptea Târziu”, aceasta și-a refăcut viața și iubește din nou. După o vară petrecută mai mult alături de prietenele ei, mai pe la mare, mai pe la petreceri, iată că Ramona se află acum în ipostaza de iubită. Frumoasa blondină nu mai are ”libertatea” pe care o avea până recent, de vreme ce a ținut să afirme.

”Nu mă mai lasă pe mese (n.red. să danseze pe mese)”, în legătură cu o discuție referitoare la petreceri.

De asemenea, și Răzvan Simion a continuat să ofere indicii cu privire la o posibilă relație a Ramonei. Într-o discuție legată de vremea de pe litoral, Ramona Olaru a ținut să precizeze că deși vremea se anunță frumoasă în weekend, nu va mai avea o escapadă la mare, moment în care Răzvan Simion a ținut să completeze, cu complicitate.

”Păi, da, înainte tu încuiai, tu descuiai (n.red. casa), acum e altă treabă”, a spus Răzvan Simion, întărind astfel dovada că Ramona Olaru iubește din nou.

Ramona a suferit după despărțirea de Cuza

Ramona Olaru și Cuza au fost împreună aproape doi ani, iar în prezent, cei doi sunt în relații bune. Aceștia s-au iubit profund, însă au decis să meargă pe drumuri separate pentru că așa le era mai bine amândurora.

”Aproape de doi ani. O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea. Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică”, spunea Cuza în cadrul unui podcast.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: