Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Olaru și Cuza sunt din nou împreună? ”Cine mă are în viața lui e un mare norocos…”

Ramona Olaru și Cuza sunt din nou împreună? ”Cine mă are în viața lui e un mare norocos…”

Ramona Olaru și Cuza sunt din nou împreună? ”Cine mă are în viața lui e un mare norocos...”

Iubirea dintre Ramona Olaru și Cuza nu s-a stins definitiv! După lungi despărțiri și împăcări, se pare că mai există totuși șanse ca cei doi să fie împreună. 

Ramona Olaru și Cuza sunt din nou împreună? ”Cine mă are în viața lui e un mare norocos…”

Ramona Olaru și Cuza au format unul dintre cele mai urmărite cupluri din mediul online, iar după atâtea despărțiri, și tot atâtea împăcări, totul a provocat multă confuzie în sufletul frumoasei asistente. Asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” s-a refugiat în brațele lui Cuza după ce a trecut printr-un divorț dureros.

Recent, Ramona Olaru a fost prezentă la un eveniment monden, alături de un prieten comun de-al ei și de-al fostului iubit, Cuza. La un moment dat, vedeta a fost dată de gol, în legătură cu o posibilă nuntă. După ce prietenul asistentei tv a declarat că Ramona Olaru trăiește o iubire la distanță, ceea ce i-a făcut pe internauți să se gândească că este vorba tocmai de fostul iubit, Cuza, care este plecat din țară, participând la ”Asia Express”

Ramona Olaru vrea să mențină discreția în ceea ce privește situația amoroasă actuală. Cu toate acestea, zâmbetul larg care i-a apărut pe chip și cuvintele cu subînțeles îi fac pe fanii frumoasei blondine să se gândească că între ea și Cuza a avut loc o nouă împăcare.

”Cine mă are în viața lui e un mare norocos, indiferent că e doar un prieten saucă sunt parteneri de viață. Dacă mă cere cineva, pot să mă mărit. Dar căsătoria a doua oară e același virus doar că are o altă tulpină. La mine a fost mereu pe dragoste”, a spus Ramona Olaru.

Motivul pentru care Ramona Olaru refuză să se recăsătorească

Ramona Olaru pune în prim-plan cariera și a dezvăluit c că nu mai are timp de un alt mariaj, după ce a divorțat de Boogdan Olaru, informează Cancan.

”Nu mă mărit că dorm mult, de la 8 sau nouă seara și muncesc și șase zile pe săptămână. Când am eu timp să mai agăț ceva? Nu mai sunt nici locuri în care să mai agăț. Dați-mi o soluție!”, a spus Ramona Olaru la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

”În ritmul ăsta nu o să te mai mariți! Cine vrea una care muncește șase zile pe săptămână și nu lucrează nici la o cantină ca să aducă ceva de mâncare?”, i-a răspuns Dani Oțil.

În ceea ce privește căsnicia cu Bogdan Olaru, Ramona a încercat să-și salveze mariajul, dar fără rezultat.

”Ramona a făcut totul pentru a-și salva căsnicia. A făcut tot ce a ținut de ea și nu de acum, ci luptă de mai mult timp, însă după multe încercări și-a dat seama că nu se mai poate și a luat decizia de a divorța, pentru că Ramona a decis asta și nu el. Pur și simplu nu se mai înțelegeau, au evoluat diferit și nu este vorba nici pe departe de infidelitate, așa cum lasă presa să se înțeleagă”, au dezvăluit surse din anturajul Ramonei pentru unica.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: