Redactia.ro
Home » TV » Motivul pentru care Ramona Olaru refuză să se recăsătorească: ”Când am eu timp să mai agăț ceva?”

Motivul pentru care Ramona Olaru refuză să se recăsătorească: ”Când am eu timp să mai agăț ceva?”

După ce s-a despărțit de Bogdan Olaru, Ramona Olaru pare că nu mai are succes în plan sentimental. Asistenta TV a mai încercat o relație cu Cuza de la ”Noaptea târziu”, dar care nu a dat roade. De curând, vedeta a precizat că nu mai are timp de un alt mariaj. Care este motivul?

Motivul pentru care Ramona Olaru refuză să se recăsătorească: ”Când am eu timp să mai agăț ceva?”

Ramona Olaru este o femeie singură și pare că nu o deranjează acest statut. Pune în prim-plan cariera și a dezvăluit c că nu mai are timp de un alt mariaj, după ce a divorțat de Boogdan Olaru, informează Cancan.

”Nu mă mărit că dorm mult, de la 8 sau nouă seara și muncesc și șase zile pe săptămână. Când am eu timp să mai agăț ceva? Nu mai sunt nici locuri în care să mai agăț. Dați-mi o soluție!”, a spus Ramona Olaru la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Noua iubită a lui Bogdan Olaru arată ca Ramona, fosta soție! Toți au fost  uimiți de asemănare - IMPACT

Foto: Ramona Olaru și Bogdan Olaru

Ce i-a spus Dani Oțil Ramonei Olaru

”În ritmul ăsta nu o să te mai mariți! Cine vrea una care muncește șase zile pe săptămână și nu lucrează nici la o cantină ca să aducă ceva de mâncare?”, i-a răspuns Dani Oțil.

Împăcarea anului în showbizul românesc. Ce se întâmplă, de fapt, cu Ramona  Olaru și Cuza - IMPACT

Foto: Ramona Olaru și Cuza

În ceea ce privește relația Ramonei Olaru cu Cuza de la ”Noaptea târziu”, nu se cunoaște motivul despărțirii, deoarece ambii nu au oferit detalii despre acest aspect. Iar în ceea ce privește căsnicia cu Bogdan Olaru, Ramona a încercat să-și salveze mariajul, dar fără rezultat.

„Ramona a făcut totul pentru a-și salva căsnicia. A făcut tot ce a ținut de ea și nu de acum, ci luptă de mai mult timp, însă după multe încercări și-a dat seama că nu se mai poate și a luat decizia de a divorța, pentru că Ramona a decis asta și nu el. Pur și simplu nu se mai înțelegeau, au evoluat diferit și nu este vorba nici pe departe de infidelitate, așa cum lasă presa să se înțeleagă”, au dezvăluit surse din anturajul Ramonei pentru unica.ro

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: