Redactia.ro
Home » Monden » Prima reacție a lui Vali Vijelie, după ce a fost prins cu amanta: ”Cel mai frumos sentiment este dragostea”

Prima reacție a lui Vali Vijelie, după ce a fost prins cu amanta: ”Cel mai frumos sentiment este dragostea”

Vali Vijelie, una dintre cele mai cunoscute figuri ale muzicii de petrecere din România, a vorbit recent pentru prima dată despre incidentul de infidelitate care a provocat un val de reacții în mediul online și în rândul fanilor săi.

Cu două săptămâni în urmă, artistul a fost fotografiat în compania unei brunete misterioase pe străzile Bucureștiului. Într-o serie de imagini surprinse de paparazzi, Vijelie a fost văzut atingând posteriorul tinerei, generând o criză în relația sa cu soția, Carmen Rusu.

Vali Vijelie, în prag de divorț din cauza amantei

Carmen Rusu, soția manelistului și mama celor patru copii ai săi – Lorin, Rafi, Cati și Nuțu – a reacționat ferm la aceste imagini compromițătoare, declarând că nu mai dorește să fie asociată cu Vali Vijelie. În ciuda acestei crize, cei doi au petrecut Paștele împreună, alături de copii, în efortul de a menține stabilitatea familială în fața acestor circumstanțe dificile.

Relația dintre cei doi soți s-a deteriorat în urma incidentului, cu Carmen Rusu afirmând că legătura lor rămâne acum strict financiară, pentru a asigura bunăstarea celor patru copii. Această schimbare în dinamica familiei reflectă impactul profund pe care îl poate avea infidelitatea asupra unei căsnicii îndelungate.

Ce a declarat manelistul

În declarația sa, Vali Vijelie nu a dezvăluit identitatea brunetei alături de care a fost văzut, însă a explicat că a întâlnit-o întâmplător la o benzinărie. Această relatare nu a fost, însă, suficientă pentru a liniști tensiunile dintre el și Carmen. Artistul a recunoscut că acțiunile sale au fost imprudente și a făcut apel la discreție și înțelegere din partea publicului.

În urma scandalului, artistul și-a asumat responsabilitatea pentru greșelile comise, menționând importanța redresării relației cu soția și familia sa. Cu o carieră construită pe baza unui public loial, Vali Vijelie este conștient de necesitatea de a restabili imaginea sa în fața fanilor, care au fost dezamăgiți de aceste evenimente.

„Am cântat, apoi am urcat cu băieții la benzinărie să bârfim puțin și s-a nimerit să fie o domnișoară, de fapt era mai mare puțin. Așa se nimerește tot timpul. Nu am văzut paparazzi. S-a întâmplat. Cred că niciodată nu s-a supărat atât de tare. E supărată rău pe mine, m-a întrebat până când.

Eu sunt cel mai cuminte, nu beau, nu fumez, nu joc jocuri de noroc, nu mă droghez, ce vrei? A mai rămas una, nu există perfecțiune. Ce vrei? Eu pe fata mea am învățat-o de mică că iubirea e oarbă, surdă și mută. Ea mi-a zis că pe mine mă iubește cel mai mult, iar eu i-am spus că o să se facă mai mare. A crescut mai mare și a stat de vorbă cu soția mea, Carmen.

I-a spus că mă vede bărbatul perfect. Soția a spus că nu sunt și i-a zis fiica mea că eu nu beau, nu fumez, nu joc jocuri de noroc, nu mă droghez. (…) De Paște am rămas acasă cu copiii și cu soția. Ea este foarte supărată pe mine, dar trebuie să lași lucrurile să se liniștească”, a mărturisit Vali Vijelie în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Cum a petrecut Paștele Vali Vijelie

În ciuda problemelor cu care se confruntă, Vali Vijelie a subliniat importanța familiei și dorința sa de a oferi copiilor un mediu stabil și armonios. Decizia de a petrece sărbătorile de Paște împreună reflectă un efort de a rămâne uniți pentru binele copiilor.

„Sunt de la foarte bine în sus. De Paște am dormit în sufragerie la mine, cu copiii. De Paște a fost foarte frumos. Unde dădeai mă găseai pe mine. Pe orice post eram eu, numai afară nu mai eram. De fiecare dată stau acasă de Paște cu copiii, cu familia, după care mergem la cântat. Paștele acesta a fost foarte liniștit.

Cel mai frumos sentiment e dragostea. Și în Biblie scrie «Iubiți-vă mult». Am ieșit din mașină și am pus în practică ce e în Biblie. Mai bine iau totul asupra mea. Care e fără de păcat să dea cu piatra. Am vrut să fac un bine unui om care a vrut să ajungă acasă și uite ce s-a întâmplat. Am ajutat-o să urce în mașină (n.r. când i-a pus mâna pe posterior).

Soția mea chiar s-a supărat rău de tot. Eu cer iertare tot timpul în fața lui Dumnezeu, să mă ierte de păcate. Ea dacă vrea să mă ierte, mă iartă, dacă nu vrea, atunci mă gonește de acasă. Cred că acum mi-a pus bagajele la ușă, nu știu”, a mărturisit Vali Vijelie în cadrul emisiunii „La Măruță”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: