Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Olaru a fost criticată pentru că merge cu mașini închiriate! Care este motivul vedetei

Ramona Olaru a fost criticată pentru că merge cu mașini închiriate! Care este motivul vedetei

Ramona Olaru a fost criticată pentru că merge cu mașini închiriate! Care este motivul vedetei

Ramona Olaru a fost criticată de fanii ei pentru că merge cu mașini închiriate! Vedeta a mărturisit motivul pentru care nu și-a cumpărat încă o mașină personală. 

Ramona Olaru a fost criticată pentru că merge cu mașini închiriate

Ramona Olaru este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz! Aceasta s-a făcut remarcată prin felul ei de a fi și prin faptul că are mereu o stare de spirit bună. Asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” nu scapă totuși de criticile internauților care deseori se leagă de aspectele din viața vedetei.

De curând, Ramona Olaru a fost ironizată de fani pentru faptul că merge cu mașini închiriate și că până acum nu a reușit să-și cumpere o mașină personală, care ar ajuta-o să se deplaseze mai ușor acolo unde are nevoie. Pentru că vedeta nu se lasă atacată de reacțiile ”invidioșilor”, le-a dat o replică celor care o judecă.

De când s-a despărțit de fostul iubit, Ramona Olaru se descurcă singură cu tot ce are nevoie. Astfel asistenta TV a găsit cea mai bună modalitate pentru ea atunci când trebuie să se deplaseze rapid prin oraș, folosind o aplicație de închiriat autoturisme. Blondina a apelat de ceva vreme la acest ajutor și cu toate că este foarte mulțumită de alegerea ei, fanii au ironizat-o că nu își cumpără mașina ei proprie.

Ramona Olaru a declarat atunci că pentru ea este mult mai confortabil să apeleze la o mașină închiritată asupra căreia nu are obligații, plus că are alte planuri cu banii. Ramona Olaru este o femeie cât se poate de stilată, iar mașina pe care a pus ochii are un preț destul de piperat.

”Nu ai nicio obligație, nu trebuie să duci mașina la reparat. Până la urmă e ca o relație din aia… te-ai folosit de mașină și apoi o lași unde vrei, unde îți termini treaba, nu știu, zic și eu. Spun toate lucrurile astea pentru că toată lumea mă întreabă de fiecare dată „De ce nu-ți iei o mașină? Ce, n-ai bani?” sau „Când o să-ți iei mașina ta să nu mai umbli cu toate mașinile?”. Pe lângă faptul că nu mai vreau obligații mai este și o parte importantă și anume că nu sunt genul care să arunc cu banii pe lucrurile astea materiale foarte scumpe și apoi să rămân în aer. Până o să consider eu că am suficienți să mai rămân și bine după aceea, o să îmi iau și mașina pe care am pus ochii. Nu mai este mult până atunci.”, a spus Ramona Olaru.

Ce operații estetice are Ramona Olaru

Ramona Olaru este o persoană foarte asumată și nu s-a ferit să spună că a apelat la un medic estetician pentru face îmbunătățiri corpului ei. Vedeta a declarat în nenumărate interviuri că și-a făcut implant de sâni, și-a făcut o rinoplastie și și-a mărit buzele.

Operațiile estetice la care a apelat i-au conturat mai mult trăsăturile fizice. În ochii admiratorilor ei, frumusețea este plusată de firea ei carismatică, fiind mereu veselă și zâmbăreață. Fanii ei o iubesc și o admiră indiferent dacă aveasta s-a retușat de-a lungul timpului.

La începuturile carierei sale în televiziune, de acum 9 ani, Ramona arăta total diferit. Acesteia nu i-a fost rușine să recunoască într-un interviu pentru Libertatea că în urmă cu 5 ani a apelat la medical estetician pentru o operație de mărire de sâni.

Ramona Olaru a declarat că dacă va mai fi nevoie va mai apela la un medic estetician, pentru aceste îmbunătățiri o ajută să fie mai fericită cu propriul corp, iar în momentul acesta fericirea este cea mai importantă pentru ea.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: