Redactia.ro
Home » Monden » Ramona Olaru a trecut prin momente grele: ”Sunt o luptătoare”

Ramona Olaru a trecut prin momente grele: ”Sunt o luptătoare”

Ramona Olaru a trecut prin momente grele

Ramona Olaru a dezvăluit că a trecut prin momente grele, chiar dacă este mereu cu zâmbetul pe buze. Asistenta TV a povestit un moment dramatic din viața ei. 

Ramona Olaru a trecut prin momente grele

Ramona Olaru este mereu plină de voie bună și cu zâmbetul pe buze. Asistenta TV de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” uimește pe toată lumea în fiecare dimineață cu energia ei debordantă. În ciuda acestor dispoziții, vedeta a dezvăluit că are și momente grele prin care a trecut.

Blondina și-a obișnuit fanii să dezvăluie mereu detalii din viața ei privată. Are o cumunitate uriașă pe rețelele de socializare. Urmăritorii ei o iubesc și o sprijină, din acest motiv nu îi este teamă să spună lucruri care pe ea o dor. Chiar și așa, Ramona a păstrat un mic secret mult timp, însă a reușit să-l scoată din cutie abia acum.

Asistenta Tv a fost dată de gol chiar de colegul său de platou, Dani Oțil, care este mereu gată să facă o glumă despre aceasta, scrie spynews.ro.

Ramona Olaru s-a născut prematur

În această zi, pe 17 noiembrie, este ziua copiilor născuți prematur, iar Dani Oțil a ținut să precizeze că este și ziua Ramonei, colegei sale de platou. Deși a fostul totul într-o atmosferă amuzantă, oamenii nu știau acest detaliu despre Ramona Olaru.

”La mulți ani, Ramona! Este ziua dedicată copiilor născuți prematur. Toată lumea știe, Ramona a fost un copil foarte dorit”, a spus Dani la începutul emisiunii, foarte amuzant și puțin ironic.

După ce i-a fost dezvăluit secretul, Ramona Olaru a fost nevoită să spună întreaga poveste în fața camerelor de filmat. Prezentatorul nu a mințit, astfel că vedeta a confirmat faptul că a venit pe lume la șapte luni.

”Au fot prea multe încercări să se renunțe definitiv la mine și am ajuns la șapte luni, din fericire. Ăsta este adevărul, dar uitați-vă acum. Pot să spui că sunt o luptătoare”, i-a răspuns imediat asistenta TV colegului ei, arătând cu degetul spre trupul său zvelt.

După povestea Ramonei, prezentatorul Dani Oțil a fost foarte uimit, că deși s-a născut prematoru, frumoasa asistentă TV este acum foarte înaltă.

”Ești destul de lungă, mi se pare o minune a medicinei la Slobozia și a echipamentelor de atunci. Bravo!”, a concluzionat Dani Oțil.

Ramona, răzbunată de Răzvan și Dani, după despărțirea de Cuza

Frumoasa asistentă de la Neatza pare să fie urmărită de ghinion. Cel puțin în dragoste, vedeta a trecut prin mai multe eșecuri de-a lungul timpului. Deși păreau să formeze un cuplu efervescent, mereu puși pe șotii, Ramona și Cuza de la “Noaptea Târziu” au decis să meargă pe drumuri separate.

Pentru că proiectele trupei “Noaptea Târziu” sunt adesea prezentate și la Neatza, Cuza și Ramona s-au revăzut recent pe platoul emisiunii. După doar două săptămâni de la separare, cei doi foști iubiți s-au văzut și chiar au dat dovadă de mult umor după o remarcă a unuia dintre prezentatori. În cadrul unuia dintre jocurile de la Neatza, Răzvan Simion a făcut o afirmație ușor stânjenitoare pentru membrii trupei.

“Nu i-a văzut nimeni la treabă, că ei n-au exact o meserie.”, a remarcat matinalul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: