Redactia.ro
Home » Știri » Ramona Olaru și Cuza, din nou împreună? Cum au fost surprinși cei doi foști iubiți

Ramona Olaru și Cuza, din nou împreună? Cum au fost surprinși cei doi foști iubiți

GALERIE FOTO (5)

Ramona Olaru și Cuza de la ,,Noaptea Târziu” au format unul dintre cele mai neașteptate cupluri din showbiz. Vestea despărțirii dintre cei doi a stârnit numeroase controverse.

 

Cum au fost surprinși

 

Ramona Olaru și Cuza au fost surprinși într-un mall din Capitală. Cei doi pare că sunt din nou împreună și se înțeleg mai bine ca niciodată. Asistenta de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” și Cuza nu s-au ascuns și s-au afișat într-un mall din Capitală. Deși pe internet sunt certați, în realitate par să se înțeleagă din ce în ce mai bine. Pare că cei doi s-au împăcat și sunt gata să dea uitării tot ce a fost între ei în ultima perioadă. Plimbarea până în mall nu a constat doar în shopping de haine, ci și în ceva dulce.

Cuza a vrut să își spele toate păcatele și și-a împăcat iubita cu ceva dulce. Sexy asistenta și solistul au mâncat împreună senzual din prăjitură.

Cei doi au mers și cu aceeași mașină și nu s-au ascuns deloc.

 

Ramona și Cuza, relație controversată

 

Nu cu mult timp în urmă, Ramona arunca cu noroi în fostul iubit de care nu voia să mai audă niciodată. Cei doi au o relație cu năbădăi.

Despărțirea  de la finele lunii septembrie a venit cu acuzații grave din partea Ramonei. Se pare că lipsa de respect dintre cei doi ar fi stat la baza certurilor dese dintre cei doi, care inevitabil au dus la despartirea celor doi. In plus, gelozia excesivă de care a dat dovadă Cuza nu a făcut nimic altceva decât să aduca relatia in punctul mort. Ramona a mărturisit ca este prea buna si înțelegătoare cu lumea si ca nu ar mai trebui sa mai lase de la ea. Tocmai din acest motiv a preferat sa nu mai treaca peste lipsa de respect aratata de iubitul Cuza si sa incheie orice socoteli cu acesta.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: